У спідниці зі спокусливим розрізом: Єва Грін вразила елегантним луком у Каннах (фото)

Читать на русском
Автор
Єва Грін сяяла на відкритті кінофестивалю у Каннах
Єва Грін сяяла на відкритті кінофестивалю у Каннах. Фото Getty Images

Зірка обрала класичний лук

Відома акторка театру та кіно Єва Грін, що прославилась роллю дівчини Джеймса Бонда у фільму "Казино Рояль", завжди дивує своїми стильними образами. Їй характерна французька витонченість та особливий смак.

Єву Грін обрали одним із членів журі 77-го Каннського кінофестивалю цьогоріч. Тож знаменитість вирішила вразити публіку особливо вишуканим образом на відкритті заходу.

Акторка одягнула чорну оксамитову кофтинку з опущеними плечами, оздоблену гудзиками. Її доповнила незвична асиметрична спідниця з високою талією, виготовлена з атласної тканини. З одного боку матеріал спадав у вигляді ромба, а з іншого — був зібраний докупи. Родзинкою спідниці став привабливий розріз вище коліна.

Єва Грін обрала чорний лук
Getty Images

Не можливо пропустити повз уваги елегантне взуття зірки. Вона обрала на Каннський кінофестиваль чорні замшеві туфлі з низькою шпилькою.

Єва Грін обрала туфлі на шпильках
Getty Images

Таким чином, Грін вирішила одягнути на кінофестиваль total-black. Такий лук підкреслював бездоганну фігуру знаменитості — тендітні плечі, вузьку талію та широкі стегна. Тож вона мала фантастичний вигляд.

Єва Грін у стильному образі в Каннах
Getty Images

Раніше "Телеграф" писав про вишуканий лук Меріл Стріп на 77-му Каннському кінофестивалі. Акторка вражає своїм свіжим виглядом у 74 роки.