Найдешевша у Зеленського: скільки коштують вишиванки Южаніної, Шуляк, Кличка та інших політиків, і як вони виглядають (фото)

Читать на русском
Автор
1778
Народні обранці похвалилися своїми вишиванками Новина оновлена 16 травня 2024, 20:35
Народні обранці похвалилися своїми вишиванками. Фото Колаж "Телеграф"

Добірка модних вишиванок, які носять народні депутатки

Сьогодні, 16 травня, у День вишиванки, соцмережі українців замайоріли знімками у вишиванках. Не залишили поза увагою це свято й українські політики. Так, деякі народні обранці теж привітали українців із Днем вишиванки та показали свої фото у цьому національному вбранні.

"Телеграф" розібрався, яким брендам вишиванок віддають перевагу українські політики, і скільки коштують їхні вбрання. Як виявилося, найдешевша вишиванка — у президента Зеленського. А вартість одного із нарядів депутатки Кормишкіної перевищує 50 тисяч гривень.

Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський привітав народ із Днем вишиванки, опублікувавши у своєму телеграм-каналі фото із дружиною Оленою. Обидва, звичайно ж, у вишиванках. На знімку глава держави позує у сорочці із чорного льону з білими орнаментами. Це вбрання від бренду "Етнодім" коштує 3 960 гривень.

вишиванка, як у Зеленського
Колаж "Телеграф"

Олена Зеленська

Перша леді Олена Зеленська поруч із президентом на фото позує у білій вишиванці. Це блуза "Яворівський чудоцвіт" із чорним орнаментом від бренду GAPTUVALNYA, яка коштує 9 950 гривень.

вишиванка, як у Зеленської
Колаж "Телеграф"

Ніна Южаніна

Народний депутат від "Європейської солідарності" Ніна Южаніна показала у своєму Facebook фото, на якому позує у незвичайній бордовій вишиванці. Це вбрання з бутика SPAZIO, яке коштує 21 756 гривень.

Ніна Южаніна
Ніна Южаніна, колаж "Телеграф"

Олена Шуляк

Депутатка та голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк у День вишиванки показала у соцмережі фото у скромній блузі. Це вишиванка від бренду "Етнодім", яка коштує лише 5 200 гривень. Зовсім трохи дорожче, ніж у президента Зеленського.

Олена Шуляк
Олена Шуляк, колаж "Телеграф"

Ірина Кормишкіна

Народна обраниця з партії "Слуга народу" Ірина Кормишкіна перевершила всіх своєю вишиванкою. У Facebook депутатка опублікувала фото у гарній вишиті сукні від дизайнера Роксолани Богуцької. Ця вишиванка на сайті бренду коштує 1 300 доларів, а це близько 50 тисяч гривень.

Ірина Кормишкіна
Ірина Кормишкіна, колаж "Телеграф"

Кіра Рудик

Народна депутатка від партії "Голос" поширила у своєму інстаграмі фото у біло-чорній вишитій сорочці. Це бренд "Ні грама драми". Вартість блузи складає 317 доларів, тобто, близько 13 тисяч гривень.

Кіра Рудик
Кіра Рудик, колаж "Телеграф"

Володимир Кличко

Мер Києва Віталій Кличко принагідно до свята одягнув білу вишиванку з традиційними українськими кольорами — жовтим і синім. У таких відтінках були зображені кілька ромбів на блузі. На сайт Etsy таку вишиту сорочку можна придбати за 69 доларів, тобто, приблизно за 2700 гривень.

Володимир Кличко
Володимир Кличко, колаж "Телеграф"

Сергій Надал

Мер Тернополя обрав для національного свята класичну вишиванку кольору морської хвилі. Посередині блузи можна помітити довгу чорну смужку та національні орнаменти. Придбати таку сорочку можна за 7350 гривень в народному домі "Україна".

Сергій Надал
Сергій Надал, колаж "Телеграф"

Раніше "Телеграф" публікував добірку листівок та картинок, щоб ви могли привітати близьких із Днем вишиванки. Надішліть милу картинку чи листівку та підніміть настрій рідним, колегам чи друзям.