День вишиванки 16 травня: патріотичні листівки та барвисті картинки, щоб привітати близьких

Читать на русском
Автор
1322
Привітайте близьких із Днем вишиванки 16 травня
Привітайте близьких із Днем вишиванки 16 травня. Фото Колаж "Телеграф"

Нагадайте близьким та друзям, що сьогодні свято вишиванки

Сьогодні, 16 травня, в Україні відзначають День вишиванки. Це свято має плаваючу дату і відзначається щороку третього четверга травня. У 2024 році цей святковий день випав на четвер, 16 травня.

У День вишиванки українці вбираються на роботу, навчання або просто на прогулянку у красиві вишиванки. Хтось просто одягає сорочку чи блузку, а хтось носить у цей день народні костюми чи вишиті сукні.

Треба сказати, що День вишиванки — це неофіційне свято в Україні, проте дуже популярне та важливе. Цього дня українці об’єднані однією ідеєю та культурною місією, вони прославляють свій національний костюм та бережуть традиції. А під час війни за нашу незалежність, єднання українців дуже важливе, а вишиванка є символом самоідентифікації себе як українців.

Цього дня привітайте своїх близьких із Днем вишиванки, наприклад, у соцмережах, надіславши милу картинку чи патріотичну листівку. Нагадайте про важливість цього свята і самі не забудьте одягнути вишиванку цього дня. А "Телеграф" підготував яскраві картинки та листівки, щоб ви могли відправити близьким, друзям, колегам чи просто знайомим.

День вишиванки, листівки, картинки, привітання
День вишиванки, свято, листівки, картинки
День вишиванки, вишиванка, листівки, картинки, привітання
День вишиванки, свято, листівки, картинки, привітання
День вишиванки, свято, вишиванка, листівки, картинки
День вишиванки, свято, вишиванка, листівки, картинки, привітання