Зеленський у День вишиванки з’явився у незвичайному образі: скільки коштує сорочка президента (фото)

Читать на русском
Автор
1868
Володимир та Олена Зеленські привітали український народ із Днем вишиванки Новина оновлена 16 травня 2024, 14:47
Володимир та Олена Зеленські привітали український народ із Днем вишиванки. Фото https://web.telegram.org/Zelenskiy_official

Президент та перша леді привітали українців із цим важливим святом

Цього дня, 16 травня, в Україні відзначають День вишиванки. "Телеграф" вже розповідав про традиції та історію цього неофіційного свята. У День вишиванки привітати українців вирішили також президент та перша леді. У телеграм-каналі глави держави з’явилося фото Володимира та Олени Зеленських, на яких вони позують у красивих українських вишиванках.

На фотографії президентське подружжя зображене на свіжому повітрі серед густої зелені. Олена Зеленська ніжно тримає чоловіка-президента за руку двома руками. У підписі до публікації президент та перша леді вітають українців із Днем вишиванки.

До речі, про вишиванки. Як з’ясував "Телеграф", вишиванка як у Зеленського, коштує 3 960 гривень. Це пряма сорочка із чорного льону від українського бренду "Етнодім". Вона з орнаментами рівного хреста, булави, меча, дубового листя, стилізованого герба та інших. Вони несуть у собі символи сміливості, фортеці, боротьби та історичного шляху України.

вишиванка, як у Зеленського
Колаж "Телеграф"

Щодо першої леді, то Олена Зеленська постала на фото у вишиванці "Яворівський чудоцвіт" від бренду GAPTUVALNYA. Це біла блуза з чорним орнаментом, яка коштує 9 950 грн.

вишиванка, як в Олени Зеленської
Колаж "Телеграф"

Раніше "Телеграф" публікував добірку листівок та картинок, щоб ви могли привітати близьких із Днем вишиванки. Надішліть милу картинку чи листівку та підніміть настрій рідним, колегам чи друзям.