Найкращий рецепт з яєць: як використати крашанки після Великодня
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Простий рецепт незвичайної страви](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/4/72/3d16c213-189cb8429f5ad63e42cd93c600ac7724.jpg?v=8809_1)
Викидати крашанки не доведеться
Якщо ви також не знаєте, як використати крашанки після Великодня, це ідеальний рецепт для вас. Ці яйця по-шотландськи стануть вашою улюбленою стравою. А раніше ми розповідали, як замаринувати м’ясо, щоб шашлик вийшов соковитим.
Соковитий фарш, хрустка скоринка і смачна начинка з вареного яйця — ідеальне поєднання для обіду чи вечері. Рецептом поділилися на nv.ua.
Як приготувати яйця по-шотландськи
Інгредієнти:
- яйця варені — 6 шт;
- фарш зі свинини — 0,5 кг;
- яйця сирі — 2 шт;
- петрушка — 1 пучок;
- цедра лимона;
- чебрець, коріандр, мускатний горіх — щіпка;
- борошно — 2 ст. л.;
- сухарі панірувальні — 1 ст. л.;
- сіль, перець — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Кладемо фарш у глибоку миску і вибиваємо туди одне сире яйце. Додаємо спеції та сіль і добре перемішуємо.
- В одну пласку тарілку насипаємо борошно, в іншу — панірувальні сухарі. Збиваємо ще одне яйце в окремій мисці.
- Фарш розділяємо на 6 частин. В кожну частину загортаємо одне варене яйце. Розподіляємо фарш таким чином, щоб яйце було всередині.
- Кожне яйце обвалюємо в борошні, а потім у панірувальних сухарях. Розігріваємо духовку до 200 градусів і змащуємо деко олією.
- Ставимо яйця в духовку і випікаємо по 10-15 хвилин з кожного боку. Залишіть яйця після приготування у духовці ще на 5 хвилин. Смачного!
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати український борщ з п’яною вишнею. Ділимось цікавою варіацією цієї страви.