Найкращий рецепт з яєць: як використати крашанки після Великодня

Читать на русском
Автор
Простий рецепт незвичайної страви
Простий рецепт незвичайної страви. Фото shuba.life

Викидати крашанки не доведеться

Якщо ви також не знаєте, як використати крашанки після Великодня, це ідеальний рецепт для вас. Ці яйця по-шотландськи стануть вашою улюбленою стравою. А раніше ми розповідали, як замаринувати м’ясо, щоб шашлик вийшов соковитим.

Соковитий фарш, хрустка скоринка і смачна начинка з вареного яйця — ідеальне поєднання для обіду чи вечері. Рецептом поділилися на nv.ua.

Як приготувати яйця по-шотландськи

Інгредієнти:

  • яйця варені — 6 шт;
  • фарш зі свинини — 0,5 кг;
  • яйця сирі — 2 шт;
  • петрушка — 1 пучок;
  • цедра лимона;
  • чебрець, коріандр, мускатний горіх — щіпка;
  • борошно — 2 ст. л.;
  • сухарі панірувальні — 1 ст. л.;
  • сіль, перець — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Кладемо фарш у глибоку миску і вибиваємо туди одне сире яйце. Додаємо спеції та сіль і добре перемішуємо.
  2. В одну пласку тарілку насипаємо борошно, в іншу — панірувальні сухарі. Збиваємо ще одне яйце в окремій мисці.
  3. Фарш розділяємо на 6 частин. В кожну частину загортаємо одне варене яйце. Розподіляємо фарш таким чином, щоб яйце було всередині.
  4. Кожне яйце обвалюємо в борошні, а потім у панірувальних сухарях. Розігріваємо духовку до 200 градусів і змащуємо деко олією.
  5. Ставимо яйця в духовку і випікаємо по 10-15 хвилин з кожного боку. Залишіть яйця після приготування у духовці ще на 5 хвилин. Смачного!

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати український борщ з п’яною вишнею. Ділимось цікавою варіацією цієї страви.