Один несподіваний інгредієнт зробить шашлик неймовірним: простий рецепт, з яким м’ясо буде дуже соковитим
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Яблуко в цій страві і додає смаку, і стає частиною смачного соусу](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/9a/b9117764-6f86df217acac3b300a90216a4b4c9ae.jpeg?v=5858_1)
Рецепт шашлику з яблуками
Ми ділились рецептом дуже смачної закуски з оселедця. Тепер розповідаємо, як незвично і особливо смачно приготувати шашлик.
Секрет — у додаванні яблука. Рецептом поділились на порталі SHUBA найкращого результату яблука треба використовувати кисло-солодкі. Цей рецепт шашлику зі свинини з яблуками стане справжньою знахідкою для любителів пікніків та барбекю.
Інгредієнти:
- 1 кг свинячого ошийка
- 4 яблука
- 300 мл яблучного соку
- 40 г лимонного соку
- 4 ст. л. гірчиці
- сіль та перець чорний мелений
Спосіб приготування:
- Свинячий ошийок помийте, обсушіть паперовими рушниками та наріжте шматочками приблизно 3х3 см. У мисці змішайте яблучний сік, лимонний сік, гірчицю, сіль та перець чорний мелений.
- Додайте до маринаду м'ясо, перемішайте, щоб воно повністю було вкрите. Накрийте миску плівкою та поставте в холодильник маринуватися на 2-3 години.
- Великі яблука помийте, розріжте на чотири частини та видаліть серцевину. Кожну частину яблука розріжте навпіл.
- Нанижіть замариновані шматочки м'яса на шампури, чергуючи їх зі шматочками яблук. Розігрійте вугілля на мангалі. Смажте шашлики на розігрітому вугіллі, час від часу перевертаючи, до рум'яної скоринки з обох боків. Це займе приблизно 15 хвилин.
- Решту маринаду, що залишився, доведіть до кипіння на повільному вогні. Прокип'ятіть протягом 2 хвилин.
Готовий шашлик подавайте до столу гарячим, поливаючи його соусом, який ви приготували. Також ми розповідали, як із лаваша приготувати смачну закуску.