"Французький" салат всього із п’яти інгредієнтів: ви приготуєте його, якщо гості на порозі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5476
![Легкий та вишуканий “Французький” салат](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/a8/780e787b-758dc08bb3a360c287687554c849ea83.jpg?v=6539_1)
Цей швидкий рецепт завжди допоможе
Без різноманітних салатів важко уявити наше життя. Ми готуємо їх і до сімейного обіду, і на святковий стіл.
"Французький" салат від "Бабусиних рецептів" здивує вас не лише смаком, а й швидкістю приготування. Найскладніше тут — відварити яйця, тому страву можна приготувати легко навіть якщо гості на порозі. Попри бюджетність та простоту приготування, страва відмінно наситить.
Як приготувати салат "Французький"
Інгредієнти:
- курячі яйця — 4 шт.;
- твердий сир — 120 г;
- яблуко зелене — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- цибуля зелена;
- майонез — до смаку.
Спосіб приготування:
- Курячі яйця відварюємо круто і даємо охолонути. Чистимо від шкаралупи, натираємо на дрібній тертці та відправляємо на дно салатника. Змащуємо їх майонезом.
- Зелене яблуко натираємо на тертці, викладаємо на яйця. Зверху викладаємо трохи зеленої або маринованої ріпчастої, дрібно нарізаної цибулі, змащуємо майонезом.
- Натираємо на тертці твердий сир, викладаємо наступним шаром та змащуємо його майонезом.
- Наступним шаром викладаємо дрібно натерту моркву. Прикрашаємо подрібненою зеленою цибулею.
Готовий салат подаємо з соковитими та ніжними котлетами. Смачного.