Відваріть курочку і змішайте її з овочами: ніхто не зможе відмовитись від цього салату

Читать на русском
Автор
Літній салат з куркою та болгарським перцем
Літній салат з куркою та болгарським перцем. Фото babusyni-retsepty

Відмінно і до сімейних посиденьок, і до свята

І до сімейних посиденьок, і до святкового столу ми часто подаємо різноманітні салати. Що може бути простіше, ніж подрібнити інгредієнти й подати страву на стіл?

Ось і сьогодні разом із "Бабусиними рецептами" ми пропонуємо приготувати м’ясний салат із болгарським перцем. Найскладніше у його приготуванні – відварити куряче філе, інші ірнгредієнти потрібно лише подрібнити. Така проста страва здивує своєю легкістю та різноманітністю відтінків смаку. Ніжна курочка у поєднанні з яскравими смаками болгарського перчика, соковитої моркви та пікантного часнику – це справжнє втілення літо. Цей смачний, яскравий, соковитий літній салат не залишить байдужим нікого.

Як приготувати салат з куркою та болгарським перцем.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 250 г
  • болгарський перець – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • твердий сир – 200 г;
  • часник – 1 – 2 зубчики;
  • кріп – 1 пучок;
  • майонез – 8 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Болгарський перець очищаємо від насіння та нарізаємо маленькими кубиками.
  2. Сиру моркву чистимо і натираємо на великій тертці. На такій же тертці натираємо твердий сир.
  3. Куряче філе відварюємо до готовності у підсоленій воді. Даємо йому охолонути і нарізаємо кубиками.
  4. Подрібнюємо кріп. Очищений часник пропускаємо через прес.
  5. Всі підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник, додаємо майонез і ретельно перемішуємо.

Подаємо салат з улюбленим гарніром. За такий обід близькі вас поцілують.