Відваріть курочку і змішайте її з овочами: ніхто не зможе відмовитись від цього салату
- Автор
- Дата публікації
- Автор
![Літній салат з куркою та болгарським перцем](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/8/ad/f99465e7-c239671e4baebe3eb43bb017a0bc8ad8.png?v=2908_1)
Відмінно і до сімейних посиденьок, і до свята
І до сімейних посиденьок, і до святкового столу ми часто подаємо різноманітні салати. Що може бути простіше, ніж подрібнити інгредієнти й подати страву на стіл?
Ось і сьогодні разом із "Бабусиними рецептами" ми пропонуємо приготувати м’ясний салат із болгарським перцем. Найскладніше у його приготуванні – відварити куряче філе, інші ірнгредієнти потрібно лише подрібнити. Така проста страва здивує своєю легкістю та різноманітністю відтінків смаку. Ніжна курочка у поєднанні з яскравими смаками болгарського перчика, соковитої моркви та пікантного часнику – це справжнє втілення літо. Цей смачний, яскравий, соковитий літній салат не залишить байдужим нікого.
Як приготувати салат з куркою та болгарським перцем.
Інгредієнти:
- куряче філе – 250 г
- болгарський перець – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- твердий сир – 200 г;
- часник – 1 – 2 зубчики;
- кріп – 1 пучок;
- майонез – 8 ст. л.
Спосіб приготування:
- Болгарський перець очищаємо від насіння та нарізаємо маленькими кубиками.
- Сиру моркву чистимо і натираємо на великій тертці. На такій же тертці натираємо твердий сир.
- Куряче філе відварюємо до готовності у підсоленій воді. Даємо йому охолонути і нарізаємо кубиками.
- Подрібнюємо кріп. Очищений часник пропускаємо через прес.
- Всі підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник, додаємо майонез і ретельно перемішуємо.
Подаємо салат з улюбленим гарніром. За такий обід близькі вас поцілують.