Не викидайте пластикову пляшку: вона стане вам у пригоді при приготуванні котлет

Читать на русском
Автор
2706
Незвичайний спосіб приготування улюбленої страви
Незвичайний спосіб приготування улюбленої страви. Фото pixelinform.com

Котлети вийдуть не лише смачними, а й гарними

Напевно, найпопулярнішою стравою з м’яса є пишні та ароматні котлети. Їх рецептів придумано безліч, і все одно кулінари шукають способи вдосконалення улюблених биточків.

Наприклад, деякі досвідчені кулінари під час приготування котлет використовують пластикову пляшку. Навіщо вони це роблять, розповімо разом із Рixelinform.

Навіщо при приготуванні котлет використовувати пластикову пляшку

Виявляється, кулінари за допомогою пластикової пляшки "ліплять" котлети. В результаті у них замість класичних "шайбочок" виходять незвичайні та апетитні "ковбаски". Таким чином легко перетворити звичайну страву на святкову.

Для цього необхідно взяти пластикову пляшку, відрізати дно та наповнити ємність приготованим фаршем. Далі потрібно зняти кришечку з шийки та натиснути на котлетну основу. В результаті з шийки на тарілки почнуть падати сирі котлетки нестандартної форми.

Підготовлені котлетки слід відправити на сковороду. За бажанням їх можна не лише обсмажити, а й тушкувати у підливі з овочами.

Безумовно, сформувати такі "ковбаски" можна і вручну, проте за допомогою пляшки ви зробите це набагато швидше. До того ж форма котлет вас порадує.

Любите м’ясо? Спробуйте шашлик у чайному маринаді – від нього неможливо відірватися.