Акція в магазині — ідеальний привід для приготування цієї закуски: рецепт, після якого оближуть тарілки (фото)
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Фаршировані грибами помідори](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/4/dd/921bd223-be3e4a3055ef48a60708aef5d5353dd4.jpeg?v=8447_1)
Відмінний спосіб порадувати близьких
З помідорами ми готуємо дуже багато страв. Це важливий інгредієнт і овочевий суп, і пікантні закуски.
Скільки б ми не готували страви з томатів, ці овочі нас здатні здивувати. Наприклад, якщо нафарширувати їх грибами за рецептом книги "Українські народні страви", то вони закохають вас буквально з першого шматочка. Просту та смачну закуску ви легко приготуєте, швидко та із задоволенням з’їсте.
Як приготувати фаршировані помідори
Інгредієнти:
- помідори — 1 кг;
- свіжі гриби — 500 г;
- вершкове масло — 50 г;
- сіль — до свого смаку.
Для сметанного соусу:
- сметана — 200 г;
- часник, кріп — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Помідори ретельно миємо. Кожен зрізаємо трохи зверху і видаляємо серцевину.
- Для приготування начинки гриби ретельно миємо та дрібно нарізаємо. Обсмажуємо їх до готовності на розігрітій сковороді, заливаємо підготовленим сметанним соусом та ще раз підігріваємо.
- Підготовленою грибною начинкою заповнюємо помідори. Викладаємо їх на форму, збризкуємо розтопленим вершковим маслом і відправляємо в духовку до готовності.
![Фаршировані помідори](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428-*/0/3d/218e71ab-1302fd66da75eb333038effc4613d3d0.jpg?v=4208_1)
Спробуйте також приготувати пікантні бутерброди. Можливо, вам вони також сподобаються.