Акція в магазині — ідеальний привід для приготування цієї закуски: рецепт, після якого оближуть тарілки (фото)

Читать на русском
Автор
Фаршировані грибами помідори
Фаршировані грибами помідори. Фото ТСН

Відмінний спосіб порадувати близьких

З помідорами ми готуємо дуже багато страв. Це важливий інгредієнт і овочевий суп, і пікантні закуски.

Скільки б ми не готували страви з томатів, ці овочі нас здатні здивувати. Наприклад, якщо нафарширувати їх грибами за рецептом книги "Українські народні страви", то вони закохають вас буквально з першого шматочка. Просту та смачну закуску ви легко приготуєте, швидко та із задоволенням з’їсте.

Як приготувати фаршировані помідори

Інгредієнти:

  • помідори — 1 кг;
  • свіжі гриби — 500 г;
  • вершкове масло — 50 г;
  • сіль — до свого смаку.

Для сметанного соусу:

  • сметана — 200 г;
  • часник, кріп — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Помідори ретельно миємо. Кожен зрізаємо трохи зверху і видаляємо серцевину.
  2. Для приготування начинки гриби ретельно миємо та дрібно нарізаємо. Обсмажуємо їх до готовності на розігрітій сковороді, заливаємо підготовленим сметанним соусом та ще раз підігріваємо.
  3. Підготовленою грибною начинкою заповнюємо помідори. Викладаємо їх на форму, збризкуємо розтопленим вершковим маслом і відправляємо в духовку до готовності.
Фаршировані помідори
Фото: Телеграф

Спробуйте також приготувати пікантні бутерброди. Можливо, вам вони також сподобаються.