Всього одне куряче філе — і два дні всі ходять ситі: розкішний рецепт домашніх котлеток
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Апетитні котлетки дуже просто
Ми продовжуємо ділитись рецептами смачних, але економних страв. Приміром, ми вже розповідали, як приготувати "чорну ікру" за три копійки. Тепер розповідаємо, як приготувати гору котлет з одного курячого філе вагою 300-400 грамів.
За цим рецептом з такої кількості м’яса вийде 20 котлет. Причому "Телеграф" ділиться рецептом, з яким така "економія" не означає поганий смак страви — навпаки, котлетки виходять ароматні, соковиті і дуже смачні. І це вчергове доводить, що домашня кухня може бути вишуканою.
Інгредієнти:
- 1 куряче філе
- солодкий перець
- 200 г свіжих печериць
- 1 цибулина
- 1-2 яйця
- 1 плавлений сирок
- панірувальні сухарі (скільки візьме фарш)
- свіжа зелень
- сіль, перець
Спосіб приготування:
- Куряче філе, цибулю, солодкий перець та гриби дрібно кришимо. Також ріжемо зелень, а сир натираємо на тертці (його можна попередньо підморозити).
- В мисці для вимішування з’єднуємо подріблені інгредієнти. Додаємо сіль, перець, інші спеції до вашого смаку.
- Вбиваємо в масу яйця та перемішуємо. Починаємо додавати панірувальні сухарі.
- Сухарі вводимо по одній ложці, щоразу перемішуючи. Повинна вийти густа, липка маса.
- Викладаємо котлети на сковороду з розігрітою олією, формуючи їх двома ложками. Котлети обсмажуємо по 4-5 хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.
Виходить надзвичайно смачно і ситно. Також ми ділились рецептом класного маринаду, що робить навіть найдешевше м’ясо мяким і соковитим.