Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Терези можуть змінити роботу, а Ракам краще відкласти всі справи

Читати російською
Автор

Тиждень обіцяє бути не найпростішим

Середина серпня 2024 року в багатьох може пройти мляво, не буде бажання працювати й досягати висот, проте в деяких інших у цей час навпаки відкриється друге дихання, через що багато чого в професійному житті може змінитися.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 12 по 18 серпня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — перевернута Сімка мечів

У цьому положенні карта не прогнозує зрушень у фінансових та професійних справах найближчого тижня, — ви будете налаштовані песимістично і самі нічого для цього не робитимете.

Телець — Паж жезлів

Карта вказує, що на тижні ви матимете сприятливі можливості для кар’єрного зростання і вирішення ділових питань, однак чи скористаєтеся ви ними, — залежить тільки від вас.

Близнюки — перевернута П’ятірка пентаклів

Зазвичай це погана карта, але в перевернутому вигляді вона навпаки обіцяє, що незабаром ваше фінансове становище може покращитись, з’явиться світло в кінці тунелю.

Рак — Двійка мечів

Краще поки що відкладіть фінансові справи, якщо це можливо, а якщо ні, то ретельно читайте всі папери перш ніж підписувати, можливі підводні камені.

Лев — перевернута Десятка мечів

У цьому положенні карта обіцяє, що справи з фінансами та роботою у вас найближчим часом підуть угору — просто тому, що гірше вже бути не може.

Діва — перевернена Двійка пентаклів

У цьому положенні картка може попереджати про фінансові негаразди і що доведеться віддавати борги, хоча це буде обтяжливо. Важливі переговори та фінансові справи поки що краще відкласти.

Терези — Смерть

Попереду глобальна зміна фінансового становища. Можливо, ви втратите роботу чи усвідомите безперспективність старих вкладень. А можливо, навпаки підходить кінець складного періоду. У будь-якому випадку, це "смерть" старих засад, на яких базувалося ваше матеріальне становище.

Скорпіон — Сила

Назва вже говорить сама за себе. Ця карта віщує досягнення фінансового добробуту завдяки праці та розвитку задатків. Все буде вам під силу на тижні.

Стрілець — перевернутий Король пентаклів

Ви можете бути дуже стурбовані своїм фінансовим становищем, але картка попереджає — краще не вдаватися до нечесних та/або протизаконних методів, удача буде не на вашій стороні.

Козоріг — перевернута Шістка кубків

Особливих змін найближчого тижня очікувати не варто. У цьому положенні карта говорить, що ви можете бути схильні до аналізу, самокопання та зменшення проблем, через що нічого особливо не зміниться.

Водолій — перевернута Четвірка мечів

Ви можете бути дріб'язковими найближчим часом і ходити по межі невдач, проте якщо будете стриманими та послідовними, то зможете поступово покращити свої справи та налагодити фінансові питання.

Риби — перевернутий Світ

У вас може бути спокуса піти коротким шляхом для заробітку, проте карта попереджає: лише чесна праця допоможе досягти стабільного становища, швидкі ставки та афери не допоможуть.