Проблеми з грошима та на роботі: цим знакам не пощастить у серпні

Читать на русском
Автор
1577
Фінансовий гороскоп Таро на місяць
Фінансовий гороскоп Таро на місяць. Фото Pexels

В останній місяць літа їм доведеться турбуватися про матеріальне

У серпні представникам чотирьох знаків Зодіаку замість того, щоб витати у хмарах, варто спуститися на землю та уважніше стежити за фінансами. В останній місяць літа гроші витікатимуть від них, як вода крізь пальці. У професійному плані буде досить напружений період.

Принаймні про це говорить грошовий гороскоп Таро на серпень. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, яким знакам Зодіаку варто звернути увагу на свої фінанси.

Телець — перевернутий Туз жезлів

Наприкінці літа гроші будуть йти від Вас. У професійній діяльності теж не везтиме. Найближчим часом більше спіть, перегляньте погляди на життя, попросіть вибачення у тих, кого образили, і, можливо, в цілому життя почне налагоджуватися.

Близнюки — перевернутий Блазень

Перевернутий Шут попереджає, що у серпні у ваших фінансових справах може панувати безвідповідальність і попереду багато незапланованих витрат. Погляньте на свої фінанси й подумайте, що з ними стане, якщо ви їх так безрозсудно витрачатимете.

Рак — перевернута Трійка жезлів

У вас у серпні можуть бути проблеми з грошима або на роботі, при цьому ви самі будете в цьому винні, але якщо постараєтеся, то швидше за все зможете поліпшити становище.

Стрілець — перевернуте Колесо Фортуни

Фортуна відвернеться від вас, — сприятливі можливості можуть піти до когось іншого, а вкладення не виправдають себе. Також можуть повернутись якісь старі проблеми, пов’язані з роботою чи фінансами.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку є токсичними для свого оточення. Життя з ними – справжнє випробування.