Гороскоп Таро на тиждень: Раки підкорять вершини, а Терези повністю оновляться

Читать на русском
Автор
2119
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 12 по 18 серпня 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 12 по 18 серпня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Середина серпня 2024 року обіцяє бути дуже бурхливою та цікавою, — можливо, через вплив ретроградного Меркурія. Багато хто в цей час зможе досягти висот або попрощатися з болючим минулим.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 12 по 18 серпня 2024 року включно.

Овен — перевернута Трійка мечів

Зазвичай ця карта обіцяє великі втрати та смуток, проте тут випала перевернутою, що вказує на те, що удар буде не таким уже й сильним, — можливо, станеться щось погане, до чого ви морально були готові, або що не мало великої цінності для вас.

Телець — перевернутий Місяць

Зазвичай ця карта зради та обману, проте перевернутою каже, що з’явиться проблиск наприкінці тунелю, настануть позитивні зміни, а щире кохання та турбота переможуть самообман та сум’яття.

Близнюки — перевернута Десятка кубків

Ви можете відчути, що у вас все валиться з рук, втрачено гармонію та назрівають конфлікти, — краще поки знайдіть час, щоб дати собі відпочити.

Рак — Король мечів

Найближчого тижня на вас може чекати "іспит" від долі, якесь випробування, яке дасть вам можливість показати себе на повну силу і просунутися на шляху до бажаного.

Лев — перекинута Сімка мечів

Перевернутою ця карта каже, що якась ситуація у вашому житті, яка вас турбувала, незабаром вирішиться. Якщо вас недооцінювали або образили, незабаром ви можете отримати вибачення, визнання, винагороду за свої зусилля.

Діва — Паж жезлів

Ви можете бути на підйомі, чекайте на щось несподіване і приємне, — це може бути вигідна пропозиція, приємне знайомство з молодим представником вогненної стихії, або повноцінна авантюра.

Терези — Смерть

Не бійтеся, насправді ця карта не має нічого спільного зі смертю в буквальному розумінні цього слова. Вона обіцяє вам "смерть" чогось, що вам більше не потрібно, кінець старого етапу та оновлення.

Скорпіон — Справедливість

Найближчим часом вам вдасться знайти баланс між сферами свого життя. Також легко буде вчитися чогось нового.

Стрілець — перевернена Шістка кубків

Ви можете зіткнутися з серйозними змінами — будьте готові до них, відпустіть минулі образи і тяжкі спогади, і будьте відкриті до майбутнього.

Козоріг — перевернута Двійка жезлів

Ви найближчим часом можете почуватися невпевнено, ніби без ґрунту під ногами, але при цьому конфліктно та нервово, що може принести вам сварки, метушню та зрив планів. Намагайтеся зберігати нейтралітет, особливо у робочих питаннях та колективі.

Водолій — перевернута Колісниця

Ваші емоції можуть вийти з-під контролю, через що ви можете зробити імпульсивні, непродумані і навіть руйнівні вчинки, про які в майбутньому пошкодуєте.

Риби — перевернутий Диявол

Зазвичай ця карта говорить про страхи, помилки, маніпуляції та токсичність, але цього разу вона випала перевернутою, що навпаки вказує на те, що ви зможете почати звільнятися від цього негативу.