Ви можете стати багатим: пройдіть тест та дізнайтесь як

Читать на русском
Автор
Усі переваги у вас вже є
Усі переваги у вас вже є. Фото Freepik

Дізнайтеся, в чому ваша особливість та використайте її, щоб поповнити свій гаманець

Кожен з нас має свої сильні сторони. У деяких речах ми досягаємо успіху краще за інших, тоді як в інших областях не виявляємо видатних здібностей і талантів. Вічним питанням про те, як розбагатіти, задається чимало українців. Один простий тест підкаже, чим вам варто зайнятися в житті, щоб завжди бути при грошах і нічого не потребувати.

1978 року американський психолог Сьюзан Деллінгер розробила простий тест для виявлення сильних сторін особистості. Все, що вам потрібно зробити, це інтуїтивно вибрати одну із запропонованих геометричних фігур.

Як розбагатіти: пройдіть простий тест із фігурами

геометричні фігури

Результати:

  • Квадрат

Вас можна сміливо назвати трудоголіком. Ви старанні, терплячі, уважні до деталей та відповідальні. Вам підійдуть професії бухгалтера, програміста, будівельника, інженера чи лікаря. Також вам ідеально підійде робота водієм.

  • Прямокутник

Спробуйте згадати свої дитячі мрії – вони часто найщиріші і справжні. Коли ви усвідомите, який шлях ви хочете вибрати, удача сама знайде вас. Вам можуть підійти ролі керівника відділу чи аніматора.

  • Трикутник

Ви вмієте швидко засвоювати та аналізувати інформацію. Професії дизайнера, адвоката, економіста чи архітектора допоможуть вам заробити хороші гроші. Також варто розглянути кар’єру у політиці.

  • Коло

Ви чутливі до атмосфери у колективі. Дружні стосунки для вас важливіші за кар’єрні досягнення. Завдяки вашому високому емоційному інтелекту, ви могли б спробувати себе в акторській майстерності або в ролі вчителя.

  • Зигзаг

Ви дуже творчі, тому рутинна робота для вас просто нестерпна. Вибирайте професію, де можна застосувати всі ваші геніальні ідеї: художник, музикант, дизайнер, винахідник.

Раніше "Телеграф" викладав тест для визначення IQ. Потрібно знайти лише одну рибку серед безлічі восьминогів.