Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Терези можуть змінити роботу, а Ракам краще відкласти всі справи

Читать на русском
Автор
1419
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знаку Зодіаку на тиждень із 12 по 18 серпня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знаку Зодіаку на тиждень із 12 по 18 серпня 2024 року. Фото freepik.com

Тиждень обіцяє бути не найпростішим

Середина серпня 2024 року в багатьох може пройти мляво, не буде бажання працювати й досягати висот, проте в деяких інших у цей час навпаки відкриється друге дихання, через що багато чого в професійному житті може змінитися.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 12 по 18 серпня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — перевернута Сімка мечів

У цьому положенні карта не прогнозує зрушень у фінансових та професійних справах найближчого тижня, — ви будете налаштовані песимістично і самі нічого для цього не робитимете.

Телець — Паж жезлів

Карта вказує, що на тижні ви матимете сприятливі можливості для кар’єрного зростання і вирішення ділових питань, однак чи скористаєтеся ви ними, — залежить тільки від вас.

Близнюки — перевернута П’ятірка пентаклів

Зазвичай це погана карта, але в перевернутому вигляді вона навпаки обіцяє, що незабаром ваше фінансове становище може покращитись, з’явиться світло в кінці тунелю.

Рак — Двійка мечів

Краще поки що відкладіть фінансові справи, якщо це можливо, а якщо ні, то ретельно читайте всі папери перш ніж підписувати, можливі підводні камені.

Лев — перевернута Десятка мечів

У цьому положенні карта обіцяє, що справи з фінансами та роботою у вас найближчим часом підуть угору — просто тому, що гірше вже бути не може.

Діва — перевернена Двійка пентаклів

У цьому положенні картка може попереджати про фінансові негаразди і що доведеться віддавати борги, хоча це буде обтяжливо. Важливі переговори та фінансові справи поки що краще відкласти.

Терези — Смерть

Попереду глобальна зміна фінансового становища. Можливо, ви втратите роботу чи усвідомите безперспективність старих вкладень. А можливо, навпаки підходить кінець складного періоду. У будь-якому випадку, це "смерть" старих засад, на яких базувалося ваше матеріальне становище.

Скорпіон — Сила

Назва вже говорить сама за себе. Ця карта віщує досягнення фінансового добробуту завдяки праці та розвитку задатків. Все буде вам під силу на тижні.

Стрілець — перевернутий Король пентаклів

Ви можете бути дуже стурбовані своїм фінансовим становищем, але картка попереджає — краще не вдаватися до нечесних та/або протизаконних методів, удача буде не на вашій стороні.

Козоріг — перевернута Шістка кубків

Особливих змін найближчого тижня очікувати не варто. У цьому положенні карта говорить, що ви можете бути схильні до аналізу, самокопання та зменшення проблем, через що нічого особливо не зміниться.

Водолій — перевернута Четвірка мечів

Ви можете бути дріб'язковими найближчим часом і ходити по межі невдач, проте якщо будете стриманими та послідовними, то зможете поступово покращити свої справи та налагодити фінансові питання.

Риби — перевернутий Світ

У вас може бути спокуса піти коротким шляхом для заробітку, проте карта попереджає: лише чесна праця допоможе досягти стабільного становища, швидкі ставки та афери не допоможуть.