Настав час кохання та радості: цим знакам Зодіаку неймовірно пощастить цього тижня

Читати російською
Автор
Новина оновлена 05 серпня 2024, 08:54

Дізнайтесь, кому особливо пощастить найближчими днями

Новий робочий тиждень може стати особливо сприятливим для представників трьох знаків Зодіаку. Для них настав щасливий час, коли все добре буде і на роботі, і вдома.

Судячи з гороскопу Таро на тиждень з 5 по 11 серпня, цими щасливчиками стануть Овни, Терези та Водолії. "Телеграф" пропонує більше дізнатися, що обіцяють карти цим знакам.

Овен — випала карта Десятка кубків

Друга назва цієї карти — Владика досконалого успіху, і вона вказує на те, що в Овнів на тижні буде гармонія та добробут, насамперед у справах сімейних.

Терези — випала карта Король кубків

Ця карта обіцяє кінець чорної смуги, домашній затишок, щирість та щедрість. Також є шанс, що скоро ви зустрінете когось особливого.

Водолій — випала мапа перевернутий Ієрофант

Для Вас настав час відкинути убік старі підвалини, звички і досвід, — зараз саме час експериментувати. Зміна образу, новий маршрут на роботу, нове хобі, незвичайний підхід до вирішення рутинних завдань: будь-що нове може піти вам на користь.

Раніше "Телеграф" ділився результатами розкладу Таро на кохання для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, хто зустріне кохання наприкінці літа, а кому загрожує розставання.