Настав час кохання та радості: цим знакам Зодіаку неймовірно пощастить цього тижня

Читать на русском
Автор
1096
Справжні щасливчики Новина оновлена 05 серпня 2024, 08:54
Справжні щасливчики. Фото Pexels

Дізнайтесь, кому особливо пощастить найближчими днями

Новий робочий тиждень може стати особливо сприятливим для представників трьох знаків Зодіаку. Для них настав щасливий час, коли все добре буде і на роботі, і вдома.

Судячи з гороскопу Таро на тиждень з 5 по 11 серпня, цими щасливчиками стануть Овни, Терези та Водолії. "Телеграф" пропонує більше дізнатися, що обіцяють карти цим знакам.

Овен — випала карта Десятка кубків

Друга назва цієї карти — Владика досконалого успіху, і вона вказує на те, що в Овнів на тижні буде гармонія та добробут, насамперед у справах сімейних.

Терези — випала карта Король кубків

Ця карта обіцяє кінець чорної смуги, домашній затишок, щирість та щедрість. Також є шанс, що скоро ви зустрінете когось особливого.

Водолій — випала мапа перевернутий Ієрофант

Для Вас настав час відкинути убік старі підвалини, звички і досвід, — зараз саме час експериментувати. Зміна образу, новий маршрут на роботу, нове хобі, незвичайний підхід до вирішення рутинних завдань: будь-що нове може піти вам на користь.

Раніше "Телеграф" ділився результатами розкладу Таро на кохання для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, хто зустріне кохання наприкінці літа, а кому загрожує розставання.