Любовний гороскоп Таро на серпень: Раки можуть зустріти кохання, а Терези — бути використаними

Читать на русском
Автор
903
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на серпень
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на серпень. Фото Freepik

Деякі ось-ось можуть дізнатися про зраду

Останній місяць літа 2024 року в багатьох буде повним тепла, кохання та романтики, — але деяких інших у цей час навпаки чекатимуть випробування стосунків, самотність та розриви.

На це вказують карти Таро, які випали у любовному розкладі від "Телеграфу" на серпень 2024 року.

Читайте також:

Ось які карти випали цього разу у любовному розкладі:

Овен — перевернута Двійка пентаклів

У серпні ви можете бути змушені домовлятися, йти на компроміси, поступатися у стосункахх. Крім того, може муляти розчарування чи невпевненість у партнері.

Телець — Смерть

Серпень стане для вас кризовим місяцем. У стосунках може виникнути пік переживань, який змусити поглянути на все під новим кутом. Доведеться попрацювати, щоб зберегти стосунки, або ж розірвати їх. У самотніх Тельців можуть початися особистісні зміни, через що буде не до пошуку пари.

Близнюки — перевернута Двійка жезлів

У цьому положенні карта попереджає про втрату інтересу, холодність та відстороненість у стосунках. Перепочніть, погляньте на своє особисте життя збоку, і потім вирішіть, чи варто займатися зміцненням наявних зв’язків, чи краще почати все спочатку.

Рак — Король жезлів

Для Раків, які вже перебувають у стосунках, ця карта говорить про зміцнення шлюбних зв’язків, взаєморозуміння, тепло та щирість в серпні. Самотнім Ракам ця карта обіцяє нове знайомство.

Лев — перевернута Шістка кубків

Ви загрузнули в минулих печалях і симпатіях, проте настав час йти далі. Доведеться відмовитися від минулого і залишити в ньому деяких людей, проте настав час дорослішати і жити сьогоднішнім днем.

Діва — Туз кубків

Це карта любові духовної та емоційної. Можливо, ось-ось виповниться давнє таємне бажання або зустрінеться справжнє кохання.

Терези — перевернута Королева пентаклів

Терезам у серпні краще нікого не пускати у своє серце, — високі шанси вплутатися в меркантильні та ненадійні стосунки.

Скорпіон — перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владикою печалі, і в обох положеннях вона є негативною. Ви в серпні можете дізнатися про якісь неприємні новини про свого обранця, які стануть причиною розриву. Союз і так був крихким, а тепер і зовсім може розірватися.

Стрілець — Дев’ятка жезлів

Це карта стійкості на самоті, якщо ви у стосунках, можете віддалитися від партнера, або ж відстоювати свої інтереси. Якщо ви самотні, то, швидше за все, поки і залишитеся такими, оскільки налаштовані на оборону і внутрішньо можете бути не готові відкритися комусь.

Козоріг — перевернута Помірність

У цьому положенні карта обіцяє сварки та конфлікти тим, хто не зміг стриматися та піти на поступки. Може дійти до підлих вчинків стосовно партнера та навіть розриву.

Водолій — перевернута П’ятірка кубків

Якщо у вас у стосунках була чорна смуга, ця карта обіцяє надію, можливо, саме в серпні ви зможете відновитися від минулих негараздів і розчарувань, і знову пізнати любов. Можливі дрібні проблеми та хаос, але не втрачайте надії, і все налагодиться.

Риби — Правосуддя

У найближчий місяць вам може випасти шанс налагодити особисте життя на краще. Можливо, ви знайдете собі партнера або ж дійде до шлюбу, проте це навряд чи буде за сильним коханням, — швидше йтиметься про комфорт і партнерство.