Гороскоп Таро на тиждень: у Терезів закінчиться чорна смуга, а у Скорпіонів буде привід напитися

Читать на русском
Автор
1412
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 5 по 11 серпня 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 5 по 11 серпня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Перша половина серпня 2024 року у багатьох ознаменується поганим настроєм та зривом планів, проте в деяких інших у цей час навпаки може закінчитися чорна смуга та з’являться нові захоплення.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 5 по 11 серпня 2024 року включно.

Овен — Десятка кубків

Друга назва цієї карти — Владика досягнутого успіху, і вона вказує на те, що в Овнів на тижні буде гармонія і добробут, насамперед у справах сімейних.

Телець — перевернута П’ятірка мечів

Ця карта в обох положеннях негативна і попереджає, що у вас найближчими днями все може піти не за планом, може звалитися раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть поки що всі важливі справи.

Близнюки — перевернутий Лицар пентаклів

Близнюки на тижні можуть мати проблеми на роботі і з фінансами — до цього можуть призвести імпульсивні покупки та безвідповідальність. Також можливо, що це станеться не саме з вами, а з кимось близьким.

Рак — перевернута Дев’ятка жезлів

Вас на тижні може спіткати якась неприємність, яка вже траплялася, — це може бути повернення старої проблеми або ж людини з минулого. Будьте зібрані та насторожі.

Лев — перевернені Закохані

Ви на тижні можете керуватися емоціями, а не розумом, що може спричинити неприємності та погані рішення. Також можуть дати знати про себе якісь хвороби.

Діва – перевернута Сила

Ви можете бути і з собою не в ладу, і з іншими раді вчинити конфлікт у найближчий тиждень. Постарайтеся тримати себе під контролем і не йти напролом, інакше ситуація може стати гіршою.

Терези — Король кубків

Ця карта обіцяє кінець чорної смуги, домашній затишок, щирість та щедрість. Також є шанс, що скоро ви зустрінете когось особливого.

Скорпіон — перевернутий Паж кубків

У вас найближчими днями може виникнути бажання втекти від себе та проблем у світ ілюзій, телебачення, алкоголю та інших способів забутися.

Стрілець — перевернутий Маг

Це карта непослідовності та хаосу. Вона вказує, що або у вас буде безлад у думках і ви можете серйозно замислитися над якимось аморальним вчинком, або у вашому житті з’явиться неприємна особистість, якій не можна довіряти.

Козоріг — порожня карта

Таких карт всього дві в колоді, і вони випадають, коли з якоїсь причини не можна дати відповідь на ваше запитання, — можливо, все ще може змінитися, або ж ви поки що просто не готові дізнатися, що на вас чекає.

Водолій — перевернутий Ієрофант

Вам настав час відкинути убік старі звички та досвід, — зараз саме час експериментувати. Зміна образу, новий маршрут на роботу, нове хобі, незвичайний підхід до вирішення рутинних завдань: будь-що нове може піти вам на користь.

Риби — перевернутий самітник

Перевернутою ця карта попереджає, що найближчим часом хтось чи щось може турбувати ваш спокій, ви будете схильні сперечатися з усім світом та даремно ігнорувати чужу допомогу.