Станете найкращою версією себе: ці 5 речей допоможуть пережити розставання

Читать на русском
Автор
Дайте волю своїм почуттям
Дайте волю своїм почуттям. Фото Pexels

Ці поради допоможуть легше пережити розрив

Розставання зазвичай важко переживати. Незалежно від того, хто став ініціатором події. Навіть припинення невдалих відносин за обопільною згодою може спричинити сильний стрес.

Чим довше тривали стосунки, тим важче повернутися до душевної рівноваги та почати жити заново. Порадами, як полегшити біль розставання, ділиться Medium.

Що обов’язково зробити після розлучення

Обірвіть весь зв’язок із колишнім партнером

Найголовніше – після розставання все владнати в голові, пережити подію та розпочати новий етап. Це, звичайно, дуже складно та потребує часу. Не обов’язково викидати всі фотографії та сувеніри колишнього, але краще прибрати їх із поля зору, щоб вони не нагадували вам постійно про минуле.

Заблокуйте свою колишню другу половинку, не переглядайте соцмережі цієї людини. Замість цього займіть себе чимось, щоб постійно не думати про те що сталось.

Говоріть та плачте

Немає сенсу вдавати, що нічого не сталося, і поводитися жорстко навіть стосовно самого себе. Дайте собі право сумувати та злитися. Якщо у вас є людина, якій ви довіряєте, поділіться з нею своїми почуттями. Ви також можете записати складні емоції та думки на папір або пережити їх у своїй голові. Важливо не відрізати себе від того, що ви відчуваєте. Ви маєте право злитися, ображатися, боятися та впадати у депресію. І не варто це пригнічувати.

Зробіть висновки

Кожні відносини індивідуальні та мають свої унікальні обставини. Тому вам потрібно зосередитися на собі та самостійно проаналізувати, де щось пішло не так.

Зосередьтеся на собі

Багато хто втрачає себе у стосунках. Після розриву час зустрітися з дорогими людьми, на яких останнім часом не вистачало часу, зайнятися улюбленою справою, яку довелося закинути. Це допоможе вам відчути себе краще, закрити старий етап свого життя та розпочати наступний.

Дайте собі час

Усі відносини складні, а кожна людина особлива. Те, що колишній партнер виявився не тим, хто вам потрібен, не означає, що немає нікого, хто захоче і зможе вас полюбити. Будьте терплячі до себе в цьому процесі та дайте собі час зцілитись і стати кращою версією себе.

Раніше "Телеграф" розповідав про ознаки того, що чоловік не готовий до емоційної близькості. Таких партнерів краще уникати.