Близнюків чекає успіх, а Дів — криза: гороскоп Таро на 30 липня 2024

Читать на русском
Автор
1153
Гороскоп Таро, на що чекати 30 липня Новина оновлена 31 липня 2024, 19:47
Гороскоп Таро, на що чекати 30 липня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Що принесе цей день

Вівторок, 30 липня, декому принесе проблемні ситуації. Цього дня багатьом краще відмовитися від ухвалення поспішних рішень та сповільнитися. Хоча будуть й ті, хто знайде гармонію і радість у всіх сферах життя.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа" на 30 липня 2024 року.

Овен — перевернута Королева жезлів

Ви можете бути схильні до імпульсивних непродуманих вчинків і конфліктів, а у відносинах можуть виявитися ревнощі та марнославство. Бережіть своїх близьких, щоб не посваритися на рівному місці.

Телець — перевернута Шістка пентаклей

У Вас можуть виникнути проблеми фінансового характеру. Відмовтеся від азартних ігор та укладання угод, велика можливість обману. Також найближчим часом Ви можете відчути холод із боку партнера у стосунках.

Близнюки — Сонце

Ця карта обіцяє щастя, успіх, переродження. У всіх сферах життя все буде добре. Ви можете відчути себе оновленою людиною, бо якщо захочеться щось змінити, не відмовляйте собі в цьому.

Рак — перевернута Вісімка жезлів

У такому положенні карта каже, що Ви, можливо, занадто багато на себе звалили й у вівторок перед Вами можуть виникнути раптові перешкоди. Уповільніться і делегуйте, що можливо, щоб не наробити помилок у метушні.

Лев — перевернутий Блазень

У цьому положенні карта говорить про людину, яка схопилася за все відразу, через що марно розтрачує ресурси та не може закінчити нічого розпочатого. У цей день Ви можете бути схильні до імпульсних і необдуманих вчинків, так що постарайтеся не вирішувати нічого важливого та дати собі перепочити.

Діва — перевернута Зірка

У цьому положенні карта попереджає, що Ваші надії та мрії можуть піти прахом, може статися криза самооцінки та наскочити депресивний настрій. Заздалегідь приготуйте собі щось для підняття духу, виберіть хороший фільм, запишіться на йогу або купіть смачненького.

Терези — Двійка мечів

Ця карта радить відгородитися на якийсь час від навколишнього світу, — є ризик, що Вас спробують залучити до конфліктів, або Ви зробите помилку в прийнятті рішень.

Скорпіон — Помірність

Ця карта вказує, що обставини зійдуться сприятливим для Вас чином і Ви зможете реалізувати давно задумане. У Вас може вийти зібрати якісь заощадження, але поки що їх краще нікуди не вкладати.

Стрілець — перевернута Шістка мечів

Вам не залишиться нічого іншого, як поглянути на наявну проблему під іншим кутом і нарешті взятися за її вирішення, оскільки можливості уникнути її вже не буде. Цікаво, що з іншого тлумачення ця карта також може пророкувати освідчення в коханні.

Козеріг — Двійка жезлів

Це — Владика домініону, який має на озброєнні минулі здобутки, і разом із ними замислює нове діло, яке має всі шанси на успіх. Але уникайте надто поспішних рішень, це може вийти вам боком.

Водолій — Місяць

Це карта обману. Можливо, найближчим часом ви будете нечесні з кимось або із самим собою, потрапите в полон розчарування та розгубленості.

Риби — перевернута Сімка пентаклей

У Вас можуть виникнути труднощі з фінансами, може підвести здоров’я, а також статися якесь побутове розчарування. Ретельно уникайте ризиків та авантюр, щоб не погіршити ситуацію.