Гороскоп Таро на серпень 2024: Терезів чекає гармонія, а Овнів — зрив планів

Читать на русском
Автор
2301
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на серпень 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на серпень 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Місяць обіцяє бути цікавим

Останній місяць літа 2024 року деяким може принести кризу самооцінки, зраду та втрати, однак у багатьох інших цей час навпаки буде чудовим для вирішення проблем та досягнення цілей.

На це вказують карти Таро, які випали на серпень 2024 року для всіх знаків Зодіаку.

Овен — Десятка мечів

Ще ця карта називається Владикою великої загибелі. Зазвичай ця карта означає, що бій програно, ситуацію не виправити, а плани накрилися мідним тазом. Однак не обов’язково, що це стане трагедією для вас, можливо, таким чином настав початок нового етапу в житті.

Телець — перевернутий Блазень

У цьому положенні карта говорить про людину, яка схопилася за все відразу, і через це постійно метушиться, але не може жодну справу довести до пуття. У серпні ви можете бути схильні до імпульсивних та необдуманих вчинків, так що постарайтеся не вирішувати нічого важливого та дати собі перепочити.

Близнюки — Лицар мечів

Цей Лицар сповнений сил і амбіцій, щоб досягати всього бажаного. У серпні на вас можуть чекати раптові, несподівані події і може бути навіть конфлікт, але, якщо ви діятимете рішуче і холоднокровно, то з усім впораєтеся.

Рак — перевернуте Правосуддя

Найближчим часом удача гратиме проти вас, і ви можете зіткнутися з несправедливістю щодо себе. Про всяк випадок постарайтеся не провокувати конфлікти та суперечки — результат буде не на вашу користь.

Лев — перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владика печалі. Вона в обох положеннях попереджає про смуток і втрати, але перевернутою вказує, що удар буде не таким уже й сильним для вас. Можливо, трапиться щось погане, до чого ви вже були готові, або що не так важливо для вас.

Діва — перевернуте Сонце

Сонце завжди пророкує тільки гарне. Перевернутим воно попереджає, що на шляху до вашого щастя та успіху можуть виникнути несподівані перепони, проте ви зможете їх подолати

Терези — Десятка кубків

Ще ця карта називається владика досконалого успіху, і вона вказує на гармонію та добробут, насамперед у справах сімейних, обіцяє спокій та душевну рівновагу.

Скорпіон — Диявол

Це карта страхів та помилок, які відбуваються під їх впливом. Будьте пильні, є ризик потрапити під чиїсь поганий вплив або заплутатися, вдатися до пороків або поганих звичок.

Стрілець — перевернутий Місяць

У звичайному положенні ця карта обіцяє мало хорошого, проте перевернутою каже, що з’явиться проблиск наприкінці тунелю, настануть позитивні зміни, а щире кохання та турбота переможуть самообман і сум’яття.

Козоріг — Самітник

У серпні ви можете бути ніби відсторонені від усіх, але у спокої та мирі з собою. Крім того, ваша інтуїція буде дуже сильною, і якісь відповіді можуть прийти з боку у вигляді порад оточуючих.

Водолій — перевернута Зірка

Ваші надії та мрії можуть піти прахом, може статися криза самооцінки та нагрянути депресивний настрій. Можете заздалегідь спланувати щось для підняття настрою — подорож у інше місто, записатися на курси або подумати про нове хобі.

Риби — Туз пентаклів

Ваша праця принесе результат і старання окупляться. Вже найближчим часом ця карта обіцяє вам процвітання та нові придбання. Чекайте на хороші новини щодо роботи, бізнесу, власності.