Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Водолії розберуться з боргами, а Раки зірвуть куш

Читать на русском
Автор
1538
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 29 липня по 4 серпня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 29 липня по 4 серпня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Багато хто зможе зробити потужний ривок до матеріального добробуту наступного тижня

Початок серпня 2024 року багатьом принесе чудові можливості для кар’єрного зростання та фінансового просування, але в деяких не обійдеться і без неприємностей на роботі.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 29 липня по 4 серпня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — перевернутий Паж пентаклів

У цьому положенні карта говорить, що найближчим часом ви будете схильні більше халтурити, витати в хмарах і витрачати гроші, ніж заробляти.

Телець — перевернутий Паж мечів

Вас може потягнути на нові, більш "брудні" методи роботи, які не матимуть успіху. Слідкуйте за своїми словами, адже невдалі висловлювання можуть викликати великі неприємності на роботі. І не підписуйте документи без уважного прочитання.

Близнюки — Десятка пентаклів

Ваше фінансове становище почне помітно зростати, ви можете отримати сімейні гроші, спадок, пенсію. Карта вказує, що ви можете досягти процвітання в родинному колі, наприклад, попрацювавши з родичами над спільною справою.

Рак — Колесо Фортуни

Ця карта передбачає необоротні зміни, при цьому ймовірніше за все вони будуть на краще. Ви можете раптово "зірвати куш", отримати сприятливу можливість, що збоку здаватиметься чистим везінням. Також картка може пророкувати переїзд.

Лев – перевернута Двійка мечів

Хтось у вашому оточенні може не бажати вам добра і може вас незабаром розчарувати. Справи можуть опинитися під загрозою через проблеми з документами, людський фактор та інші раптові негаразди.

Діва — перевернута Четвірка кубків

Карта каже, що після періоду застою у вас може відкритися другий подих, з’являться сили налагоджувати справи. Наскільки це вийде, покаже час.

Терези — перевернута Шістка жезлів

У цьому положенні карта каже, що на тижні ваш успіх може піти у вас з-під носа і дістатися комусь іншому.

Скорпіон — перевернута П’ятірка мечів

Вас на тижні може спіткати раптова втрата — гаманця, роботи, або просто необґрунтовані фінансові витрати.

Стрілець — Сила

Ця карта віщує досягнення фінансового добробуту завдяки праці та розвитку задатків.

Козоріг — перевернута Сімка пентаклів

У цьому положенні карта попереджає, що найближчими днями можуть виникнути труднощі фінансового характеру, може підвести здоров’я, а також трапиться якесь побутове розчарування. Краще поки що уникайте ризиків та авантюр.

Водолій — перевернута П’ятірка пентаклів

Зазвичай це погана карта, але в перевернутому вигляді вона навпаки обіцяє, що незабаром ваше фінансове становище може покращитись, з’явиться світло в кінці тунелю.

Риби — Трійка кубків

Ви можете налагодити корисні контакти та дуже продуктивно працювати в команді у найближчі тижні. Можливе одержання прибутку, відрядження, просування.