Жінка його залишить: 6 ознак емоційно небезпечного чоловіка

Читать на русском
Автор
Як зрозуміти, що чоловік не цінує тебе
Як зрозуміти, що чоловік не цінує тебе. Фото freepik.com

Тонкі ознаки, які ти можеш пропустити

Ми розповідали, які речі, про які не розповідала вам мама, ви мусите знати. Тепер поговоримо про ознаки, які є у емоційно небезпечного чоловіка в стосунках.

Жінка, яка цінує себе і свої почуття, не буде терпіти такого ставлення. Вона розуміє, що здорові стосунки будуються на довірі, відкритості і взаєморозумінні. Гіпнотерапевтка під ніком sveta_bugela розповіла, якими є ці ознаки.

Ознаки того, що чоловік не готовий до емоційної близькості

Захисна реакція на емоції

Коли жінка ділиться своїми почуттями, він сприймає це як особисту атаку. Замість того, щоб вислухати і зрозуміти, він починає захищатися, перекладаючи відповідальність на неї. Це свідчить про його неготовність до емоційної вразливості.

Гра в звинувачення

Він перетворює будь-яку розмову на звинувачення, заперечуючи її почуття і думки. Замість того, щоб шукати спільне рішення, він намагається перекласти відповідальність за проблему на неї.

Мовчазна стіна

Коли жінка намагається поговорити про свої почуття, він відмовчується. Мовчання – це потужна зброя, яка може завдати глибоких емоційних ран.

Втеча від проблем

Замість того, щоб вирішувати проблеми у відносинах, він намагається відволіктися від них за допомогою шкідливих звичок. Це свідчить про його незрілість і неготовність брати відповідальність за свої вчинки.

Боязнь бути вразливим

Він прагне завжди бути "хорошим хлопцем", приховуючи свої справжні почуття і думки. Ця боязнь вразливості заважає йому побудувати довірчі стосунки.

Нечесність

Він не готовий бути відвертим зі своєю партнеркою, приховуючи свої справжні емоції та думки. Це створює відчуття недовіри і тривоги у стосунках.

Ці ознаки змусять замислитись про те, а чи справді вам потрібні такі стосунки. Також ми розповідали, які тривожні дзвіночки на початку стосунків сигналізують вам, що щось не так.