Доля приготувала випробування: цим 6 знакам варто бути обережнішими у вересні

Читать на русском
Автор
1302
Гороскоп Таро на вересень
Гороскоп Таро на вересень. Фото freepik.com

Дізнайтесь, кому чекати на неприємні сюрпризи

Вересень для деяких знаків Зодіаку обіцяє бути непростим часом, повним випробувань та несподіваних поворотів. Це період, коли доля може зробити неприємні сюрпризи, і особливо обережними слід бути тим, хто опинився під впливом складних енергій. Важливо не лише уважно спостерігати за подіями довкола, а й працювати над собою, щоб уникнути помилок та не погіршити становище. Прислухайтеся до попереджень, адже іноді вчасно виявлена обачність може вберегти великі проблеми.

Карти Таро, які випали в розкладі "Телеграфа" на початок осені, попереджають: Овнам, Близнюкам, Ракам, Дівам, Стрільцям та Водоліям варто бути на чеку. Їм уготовані випробування, які вимагатимуть витримки, терпіння та розсудливості.

Овен — перевернена Двійка кубків

У цьому положенні карта попереджає, що у вересні у вас може статися втрата рівноваги у відносинах з кимось близьким, один може опинитися в позиції того, хто дає, а другий — лише того, хто приймає, що стане причиною конфліктів і сварок.

Близнюки — Десятка мечів

Це одна з найсуперечливіших карт у колоді, яка говорить про те, що бій програно і все піде прахом. Але гірше вже просто нікуди, тож далі буде краще. Наберіться терпіння. Можливо, настав час розпочати новий розділ у вашому житті.

Рак — перевернутий Паж жезлів

Ви можете бути схильними до невиправданого ризику та впертості у вересні, що може принести вам неприємності. Також картка може попереджати про погані новини або важливі звістки, що прийшли із запізненням.

Діва — перевернута Помірність

Ви можете бути надмірно нетерплячими і дратівливими, через що самі собі створюватимете проблеми. Карти рекомендують вам частіше йти на компроміси.

Стрілець — перевернута Десятка жезлів

Ви можете стати жертвою чужої злої волі, розчаруватися чи захворіти. Також карта може говорити, що для досягнення поставленої мети, вам доведеться піти по головах і докласти максимум зусиль.

Водолій — Сімка мечів

Вас можуть обдурити, обікрасти або якимось іншим чином зрадити. Не виявляйте наївності та зайвої довіри й краще відкладіть прийняття важливих рішень. Проблеми можуть підкрастись з несподіваного фронту.