На Раків чекає успіх у справах, а на Козерогів – несподівані конфлікти: гороскоп Таро на 28 липня 2024

Читати російською
Автор

Розповідаємо, чого чекати всім знакам Зодіаку в останній день тижня

Неділя загалом обіцяє бути вдалим днем для багатьох знаків Зодіаку. Цього дня деякі можуть отримати цікаві пропозиції щодо роботи, а в когось вдасться щось змінити у любовних стосунках. Деяким знакам доведеться уникати конфліктів.

"Телеграф" пропонує дізнатися, що обіцяє розклад Таро на 28 липня всім знакам Зодіаку.

Овен — перевернута Вісімка жезлів

У цьому положенні карта вказує на те, що Ви, можливо, занадто багато на себе звалили й женете вперед паровозу, варто сповільнитися, інакше нашкодите як собі, так і своїм відносинам з оточуючими.

Телець — Туз мечів

Це карта тріумфу та перемоги. Вона обіцяє процвітання, особливо тим, хто працює мізками, а не м’язами. У неділю Ви прийматимете правильні рішення, які допоможуть наблизитися до успіху.

Близнюки — Паж пентаклей

У цей день у Вас з’явиться можливість навчитися чогось нового. Процес навчання буде йти легко і продуктивно, не проґавте шанс отримати з цього користь. Крім того, протягом дня у Вашому житті може з’явитися темноволосий юнак, можливо, військовий.

Рак — Трійка жезлів

Це гарна карта. Вона обіцяє Вам успіх у справах. У цей день на Вас чекають цікаві пропозиції, нова робота, підробіток, спільний проєкт. Можливо, навіть вдасться змінити сферу діяльності.

Лев — Лицар кубків

Карта обіцяє романтичний настрій у неділю. Настав момент присвятити час собі та близьким. Цього дня стосунки з кимось у Вас можуть вийти на наступний рівень.

Діва — перевернута Королева жезлів

Це позитивна карта, яка обіцяє, що у Вас будуть сили та бажання йти до своїх цілей. Особливо вдалий день видасться на професійному фронті.

Терези — перевернута Трійка пентаклей

Ця карта називається ще Владикою матеріальних праць. В останній день тижня у Вас все буде добре з роботою. Не виключено, що нарешті прийде визнання або станеться підвищення. Може вийти можливість відійти від рутинних пережитків минулого і вийти на новий рівень.

Скорпіон — Королева мечів

Це королева сили та незалежності, вона керується розумом, а не серцем, а тому їй супроводжує успіх у справах та роботі. У суботу покладіться на свою інтуїцію, вона підкаже Вам, як зробити краще.

Стрілець — перевернена Двійка пентаклей

Ви взяли на себе дуже багато всього, через що наприкінці тижня у справах можуть статися невдачі, а Ваші витрати можуть значно перевищити доходи.

Козоріг — Лицар мечів

Ця карта передбачає раптові, несподівані події й може бути навіть конфлікт, але, якщо Ви діятимете рішуче, холоднокровно, і не станете ігнорувати поради оточуючих, Ви обов’язково просунетеся у своїх планах.

Водолій — Паж мечів

Швидше за все, у неділю Вам буде складно знаходити спільну мову з людьми і, можливо, Ви почуєте критику з боку оточення чи начальства, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде Вам корисно.

Риби — перевернуте Колесо Фортуни

У цьому положенні карта попереджає, що найближчим часом може повторитися щось неприємне, повернутися стара проблема, яка здавалася вирішеною, або пропасти докладні старання.