Терезів чекає успіх у всьому, а Козерогам потрібно берегти близьких: гороскоп Таро на 20 липня 2024

Читать на русском
Автор
574
Гороскоп Таро, чого чекати 20 липня Новина оновлена 20 липня 2024, 10:00
Гороскоп Таро, чого чекати 20 липня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на знаки Зодіаку цього дня

Гороскоп Таро для всіх знаків Зодіаку на 20 липня каже, що деяким варто звернути особливу увагу на свої фінанси, тоді як на інших чекає підкорення нових вершин.

"Телеграф" пропонує дізнатися, що обіцяє гороскоп усім знакам Зодіаку 20 липня 2024 року.

Овен — перевернута "Помірність"

Цього дня може щось піти не за планом та спричинити стрес. Намагайтеся не втрачати внутрішню гармонію. Можливо настав час переоцінити ситуацію.

Телець — "Десятка мечів"

Карта прогнозує якесь випробування цього дня. Не беріть на себе більше, ніж можете зробити. Тоді ви зможете впоратися з усіма проблемами.

Близнюки — перевернута "Четвірка кубків"

У перевернутому стані карта обіцяє нові пригоди. Можливо в якійсь ситуації Вам випаде новий шанс. Настав час відкритися для нових почуттів, надій та емоцій.

Рак — "П’ятірка пентаклів"

Карта прогнозує матеріальні втрати. Можливо доведеться зробити позапланову покупку. Можуть статися затримки із платежами. Але може йтися про проблеми у відносинах, зі здоров’ям. Нині не час будувати довгострокові плани.

Лев — перевернута "Шістка жезлів"

У перевернутому положенні картка попереджає про майбутні неприємності. Можливо почнеться період невдач у кар’єрі чи коханні (ваша друга половина може знайти іншого).

Діва — "Трійка мечів"

Ще одна назва карти — Владика печалі. Субота буде не вашим днем. Можливі погані звістки, конфлікти. Карта радить проявити стійкість перед проблемами, — це допоможе набути духовного зростання.

Терези — "Сила"

Ви сильні, як ніколи. Усі перешкоди вдасться легко подолати, всі розпочаті справи увінчаються успіхом. Не бійтеся труднощів і домагайтеся бажаного. У вас все вийде!

Скорпіон — "Сонце"

Ця карта обіцяє щастя, успіх, переродження. У всіх сферах життя все буде добре. Ви можете відчути себе оновленою людиною, бо якщо захочеться щось змінити, не відмовляйте собі в цьому.

Стрілець — "Місяць"

Це карта обману. Можливо найближчим часом ви будете нечесні з кимось або із самим собою, потрапите в полон розчарування та розгубленості.

Козеріг — перевернута "Королева жезлів"

Намагайтеся дотримуватися спокою та гармонії, оскільки ця карта прогнозує непродумані вчинки та конфлікти. Під гарячу руку можуть потрапити близькі. Побережіть їх.

Водолій — перевернута "Двійка пентаклів"

Ще ця карта називається Владика гармонійної зміни. Якщо останнім часом Вам було важко знаходити баланс між особистим життям, емоціями, роботою та іншими справами, то тепер хоч трохи, але змінитись.

Риби — "Королева кубків"

Гарна карта. Вона обіцяє, що у Вас будуть сили та бажання йти до своїх цілей. Особливого успіху можна досягти у кар’єрі.