Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Овни халтуритимуть, а Риби — будуть на гребені успіху

Читать на русском
Автор
1413
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 15 по 21 липня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 15 по 21 липня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Деякі нарешті зможуть вибратися з боргової ями

У середині липня на багатьох можуть чекати прикрі неприємності у справах і на роботі, проте деякі інші навпаки зможуть у цей час зміцнити своє матеріальне становище і досягти бажаного.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 15 по 21 липня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — перевернута Трійка пентаклів

У цьому положенні карта говорить, що в найближчий тиждень ви будете схильні працювати ліниво і халтурно, так що особливих зрушень на краще очікувати не варто. Також у Вас можуть бути дрібні, але прикрі грошові неприємності.

Телець — Маг

Просто так на вас багатство не звалиться, але Ви безперечно досягнете успіхів завдяки праці та заповзятливості, — найближчий тиждень буде сприятливим для цього.

Близнюки — перевернутий Паж кубків

У цьому положенні карта говорить, що на тижні ви будете нездатні відстоювати свою точку зору і робити правильний вибір, що негативно позначиться на ділових питаннях.

Рак — Дев’ятка жезлів

Ця карта обіцяє, що ваші фінансові справи найближчим часом складуться більш-менш благополучно. Якщо ситуація була погана, то ви нарешті зможете звести кінці з кінцями та покращити становище.

Лев — перевернений Туз мечів

На цьому тижні вам може здатися, що прості завдання забирають у вас більше часу та сил, ніж зазвичай. Бережіть себе і не перестарайтеся. А якщо раніше когось образили, — скоро, можливо, доведеться розплатитися за це.

Діва — перевернута Дев’ятка кубків

Ви, можливо, не цінуєте свій успіх і досягнення, і марно витрачаєте гроші заради швидкоплинних задоволень.

Терези — перевернутий Паж пентаклів

У цьому положенні карта говорить, що найближчим часом ви будете схильні більше халтурити, витати в хмарах і витрачати гроші, ніж заробляти.

Скорпіон — Сімка жезлів

Карта обіцяє, що наступного тижня вам варто чекати прибутку, проте він дасться вам не без труднощів, і швидше за все буде не надто великим. Але все одно приємно, правда?

Стрілець – перевернута Справедливість

У цьому положенні картка попереджає, що на тижні можна чекати на несправедливість у робітничих або фінансових справах. Вас можуть обдурити, образити, недооцінити, звинуватити в чомусь, виявити упередженість щодо вас.

Козоріг — Сімка мечів

На наступному тижні вас може чекати підступ в робочих питаннях і буде важко закінчити всі розпочаті справи. Карта рекомендує присвятити собі час, щоб заповнити розтрачені ресурси, і бути уважним, щоб не наробити помилок.

Водолій — перевернута Трійка кубків

У перевернутому положенні це не найсприятливіша карта, — ваша робота може принести менші результати, ніж ви розраховували, а якісь плани можуть скасуватися.

Риби — перевернута Сімка кубків

У цьому положенні карта обіцяє, що найближчим часом ви зможете відкинути емоції та ілюзії, побудувати реалістичні плани та рухатися до їхньої реалізації. Гайда!