Спека для них — найстрашніше покарання: які три знаки Зодіаку влітку "божеволіють"

Читать на русском
Автор
1969
Літо їм зовсім не підходить
Літо їм зовсім не підходить. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Спека та пора відпусток стають справжнім катуванням для цих знаків

Багато людей не можуть дочекатися літа. Легкий одяг, довгі дні, відпочинок на природі, відпустка. Поки одні насолоджуються високими температурами, для інших літній сезон — справжній кошмар. Вони не можуть зосередитися на роботі, а тільки й шукають способи охолонути, щоб не збожеволіти.

Все індивідуально, але якщо вірити гороскопам, є три знаки Зодіаку, які особливо не люблять літо.

Телець

Влітку Тельці можуть бути примхливими. Вони не люблять плавати чи пити коктейлі, а влітку вони не можуть дочекатися, коли стемніє та спаде спека. Тільці не люблять літо, бо воно порушує всі їх ретельно збудовані на початку року плани. Представники цього знаку не люблять спонтанностей і тому легковажне та розслаблене літо їм не до вподоби.

Діва

Діви взимку надзвичайно зосереджені та легко домагаються поставленої мети. Але влітку люди цього знаку стають розгубленими. Висока температура погано впливає на Дів. Через спеку вони втрачають концентрацію, забувають важливі деталі й у результаті їм складно виконати завдання від початку і до самого кінця.

Козеріг

Козероги віддані роботі. Як трудоголіки, вони не в захваті від відпустки, бо їм важко викинути роботу з голови. Відпочинок на пляжі вони вважають задарма проведеним часом. Тому Козероги із задоволенням проміняють сонячні ванни на офісний стіл біля кондиціонера.

Раніше "Телеграф" розповідав, яким знакам Зодіаку краще уникати алкоголю. Пити вони не вміють.