Візьміть на пляж банку з борошном: лайфхак позбавить прикрої проблеми

Читать на русском
Автор
1081
Відпочинок біля води буде набагато комфортнішим
Відпочинок біля води буде набагато комфортнішим. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Борошно вирішить одну з найнеприємніших проблем на пляжі

Проводити літні спекотні дні біля води неоціненно. Але відпочинок на пляжі затьмарює проблема – пісок постійно прилипає до вологої від води чи сонцезахисного крему шкіри. Доводиться не тільки шукати можливість сховати телефон від нечесних людей, але й позбутися піску, що налип.

Якщо ви не хочете їсти перекус брудними руками або вперто витрушувати пісок з взуття, наступного разу, коли ви поїдете на пляж, скористайтеся лайфхаком з борошном.

Як мука врятує на пляжі

Для цього лайфхака найкраще підходить кукурудзяне борошно, але можна використовувати й звичайне. Насипте трохи борошна у невелику баночку та візьміть із собою на пляж разом із рушником, сонцезахисними окулярами та іншими обов’язковими атрибутами для відпочинку.

Як пише ТОР, борошно допоможе ефективно видалити частинки мокрого піску з тіла.

Кукурудзяна мука вбирає вологу, завдяки чому з піску зникає вода і він практично відразу опадає зі шкіри. Все, що вам потрібно зробити, це рясно посипати кухонним порошком руки, ступні, ікри та інші частини тіла, на які прилип пісок.

Раніше "Телеграф" ділився лайфхаком, який допоможе захистити басейн від мошок та іншого сміття. Для цього знадобиться пухирчаста плівка.