Цікавий лайфхак, як сховати телефон на пляжі, поки ви плаваєте

Читать на русском
Автор
1444
Цей лайфхак стане вам у нагоді під час відпочинку на пляжі Новина оновлена 03 червня 2024, 14:21
Цей лайфхак стане вам у нагоді під час відпочинку на пляжі. Фото Freepik

Візьміть із собою на пляж невеликий пластиковий контейнер

Ось і настало літо, пора подорожей та відпочинку на природі. Часто буває так, що опинившись на пляжі, не знаєте, куди сховати телефон та інші дрібні речі, щоб їх не вкрали, поки ви купаєтеся. "Телеграф" вже розповідав, які купальники не варто одягати пляж, оскільки вони вже вийшли з моди, а сьогодні ділиться незвичайним лайфхаком, щоб не втратити цінних речей.

Як виявилося, все до смішного просто і сховати телефон на пляжі не важко, пише uaportal.com. Вам знадобиться лише невеликий пластиковий контейнер.

Як сховати телефон на пляжі

Наступного разу, коли йтимете на пляж — захопіть із собою пластиковий контейнер із кришкою. Покладіть у цей невеликий лоток свій телефон, ключі, гроші, прикраси та інші дрібні речі, а потім сховайте його у невелике заглиблення у піску на пляжі. Коли йтимете плавати у воду, просто прикрийте цю ямку з контейнером своїм рушником або іншими речами.

Таким чином, ваші цінні речі стануть невидимими для потенційних злодюжок. Головне не забути, що ви зробили цю схованку в піску, і забрати лоток з телефоном та іншими цінними предметами додому.

Раніше "Телеграф" розповідав, як боротися зі спекою в будинку, якщо немає кондиціонера. Простий лайфхаки на літо, які врятують від спеки.