"Це називається перевзування": Альона Вінницька раптово заговорила про Віру Брежнєву

Читать на русском
Автор
16505
Альона Вінницька поділилась думкою про Віру Брежнєву
Альона Вінницька поділилась думкою про Віру Брежнєву. Фото Колаж "Телеграфу"

Артистка не надто позитивно відгукнулась про ексколегу

Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Альона Вінницька вперше за довгий час вийшла на зв'язок. Після початку війни вона перестала з'являтися у публічному просторі. Зараз виконавиця відверто заговорила, що думає про своїх колег, з якими колись була в одному колективі. Зокрема, висловилась про співачку Віру Брежнєву.

Альона поділилась, що не зовсім вірить у чесність історії з Вірою Брежнєвою, яка після початку війни виїхала з Росії та розлучилась з продюсером Костянтином Меладзе. Співачка вважає, що колишній колезі просто перестало бути вигідно залишатися у країні-агресорці через розставання з Меладзе. Про це вона розповіла у інтерв'ю OBOZ.UA.

"З великою недовірою ставлюся до цієї історії. Мені здається, що все не зовсім так, як намагаються подати. Не виключено, що бажання перейти на український ринок сталося на тлі розлучення з Меладзе. Вона чудово розуміла, що в Росії без Кості їй робити нічого, і вирішила приєднатися до України", — сказала виконавиця.

На думку Вінницької, Брежнєвій не виходить закріпитися в українському шоубізнесі, бо люди відчувають її нещирість. Адже Віра тривалий час працювала та жила в Росії та виконувала лише російськомовні треки. Натомість до повномасштабного вторгнення артистка взагалі не співала українською та не розвивала національну культуру.

"Коли в неї все було добре там, лилися гроші, вона не думала, що, може, треба заспівати пісню українською – почати просувати нашу культуру. Це називається перевзування, причому буквально на ходу. Там не виходить, що зараз швидко в цей вагон застрибну, може, тут вигорить. А люди відчувають нещирість – от і все", — висловилась Альона.

Раніше "Телеграф" писав про те, якою Віра Брежнєва була в юності і як виглядає зараз. Знаменитість дуже змінилась зовнішньо.