Як змінилася екс-солістка "ВІА Гри" Олена Вінницька і де співачка перебуває зараз (відео)

Читать на русском
Автор
2636
Де зараз Олена Вінницька Новина оновлена 21 червня 2024, 18:35
Де зараз Олена Вінницька. Фото instagram.com/alenavinnitskaya

Співачка закінчила кар’єру на телебаченні та не веде соціальні мережі

Багато знаменитостей, широко відомих в Україні, зникли з медійного простору. До них належить і 49-річна співачка Олена Вінницька, яка була першою учасницею популярної поп-групи "ВІА Гра".

"Телеграф" повідомляє, що артистка з 2022 року перестала з’являтися на публіці, давати інтерв’ю та спілкуватися з шанувальниками у соціальних мережах. Але після початку повномасштабної війни Олена (справжнє ім’я Ольга) публічно підтримала нашу країну, чого не зробили багато інших знаменитостей родом з України, які будували кар’єру в РФ.

Куди зникла Олена Вінницька

Співачка, яка народилася в Києві, набула всесвітньої популярності завдяки гурту "ВІА Гра", де вона виступала разом з Надією Мейхер-Грановською і була основною вокалісткою. Їхня дебютна пісня "Попытка №5" зробила дівчат справжніми зірками.

Але через три роки знаменитість покинула гурт та розпочала сольну кар’єру. Вона випустила багато успішних пісень, але через 10 років плідної роботи заявила, що "емоційно вигоріла" і змушена взяти тайм-аут.

У 2019 році в одному з інтерв’ю Олена Вінницька зізналася, що у неї почалися психологічні проблеми. Це було викликано не лише роботою, а й проблемами в особистому житті із чоловіком Сергієм Большим. Ходили чутки, що сімейна пара знаходиться на межі розлучення, але їм все ж таки вдалося зберегти сім’ю. Проте співачці, щоб вийти з тяжкого емоційного періоду, знадобилося лікування в психічній лікарні.

У 2021 році Олені Вінницькій вдалося відновити здоров’я і повернутися в медійний простір, проте не співачкою, а телеведучою. Вона разом із Тимуром Мірошниченком вона вела програму "Зоряний шлях" на каналі "Україна". Також вона приєдналася до проєкту "Маска". Щоправда, її повернення на телеекрани було короткостроковим.

У 2022 році, коли почалася війна, співачка зробила публікацію, в якій зізналася, що до останньої хвилини не думала, що це справді станеться і побажала українцям сили та мужності. У соціальній мережі вона показувала відеоролики, на яких Росія завдає ракетних ударів по українських містах.

У квітні 2022 року Олена Вінницька записала відеоролик, у якому зачитала вірш російською мовою. У ньому йде відсилання до війни, розпочатої росіянами:

"Є те, що не прощається століттями

Є біль, який не описати

Є те, що не змивається сльозами…"

Остання публікація співачки в Instagram датується 24 серпня 2022 року. Олена опублікувала ролик, привітавши нашу країну із Днем Незалежності.

Де Олена Вінницька зараз

На початку повномасштабної війни українська зірка розповіла, що залишилася у Києві, оскільки її мама не захотіла нікуди виїжджати, а її чоловік нібито приєднався до тероборони. Але наразі достеменно невідомо, де знаходиться Олена. За чутками, вона справді живе у столиці, а ось її чоловік взяв участь у записі музичного проєкту свого брата Олексія Большого, котрий вирішив замовчати про війну в Україні.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз співачка Анна Седокова. Колись вона була відома в Україні, проте самостійно перекреслила всі зв’язки з Батьківщиною, замовчуючи війну.