Від повної дівчинки в окулярах до секс-символу: якою Віра Брежнєва була в юності і як виглядає зараз (фото)

Читать на русском
Автор
Як змінювалася зовнішність Віри Брежнєвої Новина оновлена 02 липня 2024, 18:53
Як змінювалася зовнішність Віри Брежнєвої. Фото https://www.instagram.com/ververa/

У підлітковому віці майбутню зірку дражнили через зовнішність

У свої 42 роки Віра Брежнєва (справжнє прізвище Галушка) виглядає розкішно і давно вважається одним із секс-символів українського шоубізнесу. Але стрункою та впевненою в собі красунею вона була не завжди. У шкільні роки майбутній артистці довелося несолодко, адже її вважали "гидким каченям".

"Телеграф" дізнався, як Віра Брежнєва виглядала в юності та ким підробляла, щоб допомогти своїй родині. Також ми показали, як змінилася зовнішність артистки під час її кар’єри.

Як Віра Брежнєва виглядала в юності

У шкільні роки артистка була повненькою, носила коротку зачіску та окуляри. Вона не відрізнялася модним вбранням, тому що сім’я жила бідно. Мама Віри розповідала, що її в школі дражнили й вигадували їй образливі прізвиська. Щоб якось допомогти мамі, Віра торгувала на ринку, няньчилась з чужими дітьми та мила підлогу.

Віра Брежнєва
Як Віра Брежнєва виглядала в юності

На своїй сторінці в Instagram співачка сама порівняла свою зовнішність та розповіла, що на фото їй 16-17 років. Брежнєва зізналася, що до пластичних хірургів не зверталася, єдине, що вона зробила з обличчям — кислотні пілінги та мезотерапію з вітамінним складом. Щоб відмовитися від окулярів, вона зробила лазерну корекцію зору, а схудла завдяки інтенсивним тренуванням.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва в юності

Початок популярності Віри Брежнєвої

Кардинально свій імідж артистка змінила у 2000-х роках. З "гидкого каченяти" вона поступово почала перетворюватися на прекрасного лебедя. Потрапивши до складу групи "ВІА Гра" Віра Брежнєва повністю перетворилася і почала підкреслювати переваги своєї фігури яскравим вбранням, виразним макіяжем. Це допомогло їй стати впевненою у собі. Перебуваючи у складі популярного колективу, вона наслідувала образ зірки, який був продиктований продюсером.

Пізніше Брежнєва пішла з групи та розпочала сольну кар’єру. Водночас змінювався її стиль. Замість відвертого одягу вона стала вибирати більш стримані та вишукані образи, але при цьому вона все одно залишалася яскравою та сексуальною.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва на початку сольної кар’єри
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва на фестивалі у Каннах

Як Віра Брежнєва виглядає зараз

Попри вік, українська артистка виглядає розкішно і практично не змінилася. Вона активно стежить за своєю зовнішністю та тілом. Віра часто радує шанувальників новими фотосесіями та кадрами з особистого життя. Віра вдало підбирає образи, щоб виглядати стильно.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва зараз

Її вбрання завжди гармонійно поєднуються. Ще на відміну від багатьох інших зірок шоубізнесу, Віра не боїться демонструвати природну красу, тому часто показує підписникам, як виглядає без макіяжу.

Віра Брежнєва
Як Віра Брежнєва виглядає зараз

"Телеграф" писав раніше, як виглядає і чим займається старший син Ірини Білик. На відміну від мами, молодий хлопець не публічний.