Покинула Україну? Де зараз живе колишня учасниця "ВІА Гри" Надія Мейхер і що каже про війну

Читать на русском
Автор
1730
Де зараз живе співачка Надія Мейхер
Де зараз живе співачка Надія Мейхер. Фото Інстаграм Надії Мейхер

Знаменитість тривалий час не виходила на зв’язок

Надію Мейхер усі памʼятають як співачку першого складу відомого жіночого гурту "ВІА Гра". Участь у цьому колективі зробила Мейхер справжньою зіркою української естради. Згодом Надія змінювала амплуа і пробувала себе в нових сферах. Зараз її життя кардинально змінилося.

"Телеграф" зібрав кілька найцікавіших фактів із біографії співачки. Також розповімо, як живе українська знаменитість зараз.

Біографія

Надія Мейхер зʼявилася на світ у 1982 році на Хмельниччині. Вона змалечку тяжіла до пісень й танців, тому вступила на факультет музичного виховання і хореографії у Хмельницьке училище. Пішла закінчення навчання пішла на роботу в місцевий Будинок культури.

Життя Мейхер зазнало кардинальних змін після зустрічі з Валерієм Меладзе, який виступав у Хмельницькому. Він повідомив Надії про кастинг в новий жіночий колектив, який планує створити його брат — Костянтин. Тож дівчина вирішила діяти й надіслала кілька професійних фото у Київ. Мейхер оцінили й взяли в гурт. Так і почалась її творча кар’єра у "ВІА Грі". Надія кілька разів покидала колектив й поверталась.

Надія Мейхер і Альона Вінницька
Надія Мейхер і Альона Вінницька

Згодом Мейхер остаточно пішла з колективу й вирішила виступати сольно. Вона почала видавати власні вірші та поезію та виступати з ними в Україні та Казахстані.

Крім того, упродовж 3 років Мейхер працювала ведучою програми "Неймовірна правда про зірок" разом із Григорієм Решетником.

Надія Мейхер і Григорій Решетнік
Надія Мейхер і Григорій Решетнік, Фото: Пресслужба «СТБ»

А ще зірка пробувала свої сили в акторстві, зігравши кілька епізодичних ролей у фільмах і серіалах "Ніщо не трапляється двічі", "Великі Вуйки", "Скажене весілля 3".

Мейхер на зніманнях серіалу "Ніщо не трапляється двічі"
Мейхер на зніманнях серіалу "Ніщо не трапляється двічі"

Де Надія Мейхер після початку війни

Коли почалося повномасштабне вторгнення Росії, жінка проявила патріотичну позицію. Вона підтримувала українських військових та публікувала збори коштів на ЗСУ. Також Надія почала висловлюватися у соцмережах українською мовою, хоча раніше спілкувалася лише російською.

Тоді артистка раптово зникла на довгий період з соцмереж. А згодом з її профілю в інстаграмі зникли всі дописи, у тому числі й ті, що стосувалися війни. Натомість в описі профілю — контакти російського музичного лейблу.

Скриншот сторінки Мейхер в інстаграмі
Скриншот сторінки Мейхер в інстаграмі, Фото: Інстаграм Надії Мейхер

Подейкували, що це може бути повʼязано з чоловіком Надії, російським бізнесменом — Михайлом Уржумцевим. Вони перебувають у шлюбі з 2014 року та мають двох спільних дітей — дівчаток Анну та Марію. Чоловік переїхав з Росії до Києва, щоб жити з Мейхер у 2016 році.

Надія Мейхер і Михайло Уржумцев
Надія Мейхер і Михайло Уржумцев, Фото: Tabloid

Але річ у тім, що чоловік співачки є гендиректором російської компанії Melon Fashion Group у Санкт-Петербурзі. Після війни Уржумцев не припинив свій бізнес у країні-агресорці й продовжує там жити. Він хвалився, що попри санкції, його компанія лише збільшує прибутки. Натомість війну Росії проти України називає "ситуацією".

Згодом у інстаграмі зʼявився новий профіль Мейхер, зроблений під її бренд одягу. Відомо, що першу колекцію речей вона презентувала ще у 2016, а зараз вирішила продовжити власну справу.

Тож знаменитість поширює світлини з фотосесій, де показує речі свого бренду Meiher by Meiher. На знімках можна помітити різні локації: Німеччина, Іспанія, Італія.

Надія Мейхер у червоній сукні в Італії
Надія Мейхер у червоній сукні в Італії, Фото: Інстаграм Надії Мейхер
Надія Мейхер у чорному одязі в Іспанії
Надія Мейхер у чорному одязі в Іспанії, Фото: Інстаграм Надії Мейхер
Надія Мейхер у майці та спідниці в Німеччині
Надія Мейхер у майці та спідниці в Німеччині, Фото: Інстаграм Надії Мейхер

Наразі достеменно невідомо, у якій країні живе зараз Надія, але схоже, що в Європі.

Раніше "Телеграф" писав про те, де зараз перебуває відома плавчиня Яна Клочкова. Позиція жінки щодо війни є неоднозначною.