Щоразу додаватимете до м'яса: як приготувати вишневий соус на зиму
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Подякуєте собі взимку](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/c7/3ea5a02a-0794e9901af18057cacfc6b16eb25c75.jpg?v=6936_1)
Соус чудово пасує до м'яса
На зиму можна не лише приготувати вишню у власному соку, але й закрити надзвичайний вишневий соус. Він має пряний кисло-солодкий смак та чудово поєднується з м'ясом.
Окрім цього — він ідеально зберігається усю зиму. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "talli sun".
Як приготувати вишневий соус до м'яса
Інгредієнти:
- вишня – 1 кг (без кісточок);
- цукор – 180 г;
- сіль – 30 г;
- перець чилі – 0,5 ч. л.;
- коріандр – 0,5 ч. л.;
- карі – 0,5 ч. л.;
- часник – 2-3 зуб.;
Спосіб приготування:
- Вишню помити, видалити кісточки.
- Збити блендером до однорідності.
- Додати цукор, сіль, перець, коріандр, карі.
- Перемішати і поставити на вогонь, довести до кипіння.
- Вогонь зменшити та варити соус близько 50 хвилин періодично помішуючи.
- За 10 хвилин до закінчення приготування додати часник.
- Розлити готовий соус в стерилізовані банки, перевернути і дати охолонути.
- Зберігати в прохолодному місці.
Раніше ми писали, як приготувати закуску з помідорів. Її з'їдять швидше, ніж м'ясо.