Олександр Пікалов із "Кварталу 95" засвітився у військовій формі: куди він зник і чи правда захищає Україну (фото)

Читать на русском
Автор
963
Олександр Пікалов з’явився у військовій формі Новина оновлена 03 липня 2024, 12:44
Олександр Пікалов з’явився у військовій формі. Фото Украинская правда

Телеведучий давно не веде соціальних мереж

Відомий 48-річний актор, художній керівник студії "Квартал 95" Олександр Пікалов, який потрапив у скандал, випадково засвітився у військовій формі. Він зник із соціальних мереж і не розповідає про свою службу в Нацгвардії.

Фотографію, на якій Пікалова можна побачити у військовій формі, опублікував на сторінці у Facebook Алекс Єгоров, який керує ФК "Локомотив". Актор був присутнім на презентації спеціальних футболок від футбольного клубу.

На кадрі "кварталівець" стоїть у камуфляжних штанах, футболці кольору хакі та тримає в руках кепку. Шоумен зник із соціальних мереж і практично нічого не розповідає про те, чим зараз займається.

Олександр Пікалов
Олександр Пікалов у військовій формі

Відомо, що з лютого 2022 року до січня 2024 року він проходив службу у військовій частині 3066 Північного ОТО Національної гвардії України. А з 24 січня поточного року почав служити там в Іміджево-видавничому центрі.

Його колега Євген Кошовий в одному з інтерв’ю розповів, що Пікалов не перебуває в запасі і його відпускають на записи гумористичної програми по офіційному запиту, але це відбувається не завжди.

Остання публікація Пікалова в Instagrame датована 2 червня 2022 року. У відеоролику актор "Кварталу 95" розповів про флешмоб, метою якого було зібрати 27 тисяч євро на БПЛА з тепловізором для харківської 92-ї окремої механізованої бригади ім. Івана Сірка.

"Телеграф" писав раніше, що музиканти Сергій Жадан та Євген Турчинов, які пішли на фронт, випустили гімн "Хартія" для 13-ї бригади НГУ. Композиція була написана ще 2022 року.