Популярна українська акторка повідомила про розлучення (фото)

Читать на русском
Автор
521
Інстаграм Анни Сагайдачної Новина оновлена 29 червня 2024, 14:26

У родині зірки відбулися неочікувані зміни

Українська акторка, відома своїми ролями у фільмах "Контакт", "Кріпосна", "Прислуга" Анна Сагайдачна повідомила шанувальникам сумну звістку. З'ясувалось, що знаменитість розлучилась зі своїм чоловіком Євгеном Третяком.

Акторка поділилась з фанами у своєму інстаграмі, що їй бракувало сміливості, щоб розповісти про розлучення з коханим. Вони вже не разом ще з минулого року. Водночас Анна та Євген залишаються батьками сина Тимура. Сагайдачна подякувала своєму колишньому чоловіку за прожиті роки та зазначила, що він — чудовий батько.

"Я довго відкладала цей допис ще з минулого року. Чи то слів не могла підібрати, чи то сміливості не вистачало… Ти найкращий тато для нашого сина – іншого я навіть не уявляю. Я вдячна тобі за наш довгий шлях разом. І нехай далі ми крокуємо окремо, наш Тіма – це наш найбільший скарб і наш зв'язок назавжди. Життя продовжується. Далі буде…", — написала зірка.

Анна Сагайдачна розлучилась з чоловіком

Прихильники, а також колеги-актори підтримали Анну у нелегкий для неї період. Вони побажали їй бути щасливою, попри все.

  • "Зараз настав час досить трансформаційного періоду. Люди прагнуть змін, а всесвіт розставляє все по місцям. Дуже багато розлучень за останні два роки. Але порвавши зі старим, ми даємо шанс новому і це нормально. Кожен заслуговує бути щасливим, а іноді люди більш щасливі окремо. Ви дуже щира та гарна, бажаю вам успіх".
  • "Обіймаю, Анічка".
  • "Я чомусь була впевнена, що все саме так… Але! Будьте щасливою. Ви так розквітли! Все тільки починається!".
  • "Для мене це було зрозуміло, після того, як ви почали що ночі виходити в ефір тік-ток. Життя триває, все буде добре!".
  • "Дуже шкода, я пам’ятаю ваші інтерв’ю як ви мило і трепетно розказували про нього, про історію вашого кохання, ви так підходили одне одному. Але життя продовжується, це правда, бажаю щастя".
  • "Пишаюся тобою! Хай все найкраще в цьому житті буде для тебе! Люблю!".
Користувачі мережі підтримали акторку
Користувачі мережі підтримали акторку, Фото: Інстаграм Анни Сагайдачної
Наталка Денисенко підтримала акторку
Наталка Денисенко підтримала акторку, Фото: Інстаграм Анни Сагайдачної
Користувачі мережі підтримали акторку
Користувачі мережі підтримали акторку, Фото: Інстаграм Анни Сагайдачної
Користувачі мережі підтримали акторку
Користувачі мережі підтримали акторку, Фото: Інстаграм Анни Сагайдачної
Анастасія Цимбалару підтримала акторку
Анастасія Цимбалару підтримала акторку, Фото: Інстаграм Анни Сагайдачної

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що блогерка Аліна Шаманська офіційно розлучилась зі своїм чоловіком Русланом Ханумаком. Жінка відчуває себе дуже щасливою.