Чим займається Меган Маркл після переїзду до США та провалу контракту зі Spotify (фото)

Читать на русском
Автор
Меган Маркл разом із принцом Гаррі переїхала до США з Великобританії Новина оновлена 01 липня 2024, 17:01
Меган Маркл разом із принцом Гаррі переїхала до США з Великобританії. Фото Getty Images

Схоже, у герцогів Сассекських виникли проблеми після відходу з королівської родини

У 2020 році син нинішнього короля Великобританії Чарльза принц Гаррі та його дружина колишня актриса Меган Маркл офіційно відмовилися від обов’язків королівської родини та перебралися жити в Америку. Їхній відхід ознаменувався скандалами і чутками, а потім громадськість почала пильно спостерігати, чим вони займаються після переїзду до США.

У 2022 році стало відомо, що компанія принца Гаррі та Меган Маркл Archewell Audio запустила проект подкаст Archetypes на Spotify. У своїх подкастах дружина монарха спілкувалася з відомими людьми та експертами на тему стереотипів про жінок. У першому сезоні було записано та опубліковано 12 випусків подкасту, проте реакція громадськості на них була неоднозначною. А влітку 2023 Spotify оголосили, що припинили співпрацю з компанією герцогів Сассекських. Що стало причиною розриву контракту, який міг би принести Гаррі та Меган 20 млн. доларів, невідомо.

Меган Маркл та принц Гаррі
Фото: Getty Images

Однак після цього почали ходити чутки, що Меган Маркл збирається запустити власний проект подкастів і заробляти на цьому. За словами експерта з піару Кейлі Корнеліус, дружина принца Гаррі робить відчайдушні спроби запустити свою справу. Експерт також припустила, що гостями нових подкастів Меган Маркл могли б стати її друзі з акторського життя.

серіал форс-мажори, актори
Актори серіалу "Форс-мажори". Фото: Getty Images

"Наприклад, давня подруга Пріянка Чопра, яка не фігурувала в "Архетипах", може бути одним із перших імен, які розглядає Меган. Іншими потенційними гостями можуть бути її друзі з часів зйомок у "Форс-мажорах", такі як Ебігейл Спенсер та Венделл Пірс, які, напевно, залишаються доступними точками контакту для Меган", — вважає Кейлі Корнеліус.

Гаррі та Меган
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що Король Чарльз і його дружина Камілла більше не найвпливовіші люди Великобританії. Хтось зрушив їх у рейтингу.