Таки розлучаються? Джей Ло і Бен Аффлек виставили на продаж свій будинок у Лос-Анджелесі

Читать на русском
Автор
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек продають спільний дім
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек продають спільний дім. Фото Getty Images

Знаменитості лише підігрівають чутки про їхнє розлучення

Ще у травні в мережі з'явилися чутки, що відомі актори Дженніфер Лопес і Бен Аффлек готуються до розлучення. Інсайдери повідомляли, що чоловік навіть з'їхав з будинку, у якому проживав з Лопес. А тепер стало відомо, що розкішний маєток зірок вже виставили на продаж.

Видання Daily.Mail повідомило, що Дженніфер Лопес і Бен Аффлек продають спільний будинок, який вони придбати лише минулого року, за 60 мільйонів доларів. Йдеться, що пара витратила чимало коштів на покращення житла, тому зазнають "мільйонних втрат".

Зіркове подружжя вже встигло найняти ріелтора, який допоможе їм продати дім. Елітний маєток у Беверлі-Гіллз вже оглядали потенційні покупці, утім, його все ще можна придбати.

Повідомляється, що наразі Джей Ло шукає собі нове житло, тоді як Аффлек орендує будинок за 100 тисяч доларів у місяць у Брентвуді, неподалік від колишньої дружини Дженніфер Гарнер.

Сумарно територія будинку та ділянок навколо займає понад 929 квадратних метрів. Окрім власного маєтку на 17 кімнат, там є будиночок для сторожа, окреме житло для гостей, гаражі на 15 автомобілів і паркінг на 80 місць.

До того ж новий господар маєтку отримає відкритий спортивний комплекс із баскетбольним майданчиком, тренажерним залом, боксерським рингом, а ще — бар і гарячий басейн.

Раніше "Телеграф" писав, що Дженніфер Лопес і Бена Аффлека давно бачили на публіці разом. От нещодавно їх помітили у різних місцях Лос-Анджелеса в один і той самий час.