"Ситий гість" нікого не залишить голодним: салат, який швидко зникне зі столу

Читать на русском
Автор
792
Рибний салат "Ситий гість"
Рибний салат "Ситий гість". Фото vazhnoznat.com

Відмінна альтернатива набридлим салатам

Скільки б рецептів різних салатів ми не готували, досвідчені кулінари вигадують щось новеньке. Сьогодні ми поділимося незвичайною стравою під назвою "Ситий гість".

Ця страва з яйцем та рибою готується дуже просто, а її приємний насичений смак сподобається всім без винятку. Ситний, простий у приготуванні салат за рецептом "Важливо знати" розлетиться першим навіть зі святкового столу. Не вірите — перевірте.

Як приготувати салат "Ситий гість"

Інгредієнти:

  • 240 г консервованої риби;
  • 5 курячих яєць;
  • 2 цибулини;
  • 3 солоних огірків;
  • 3 ст. л. майонезу;
  • зелень та перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. З рибних консервів зливаємо сік, рибу викладаємо в салатник і забираємо всі кісточки. Виделкою розминаємо до однорідного стану.
  2. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо його на розігрітій на середньому вогні сковороді до золотистості або просто до прозорості.
  3. Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо їх кубиками.
  4. Солоні огірки нарізаємо дрібними кубиками. При необхідності віджимаємо зайву рідину.
  5. Усі підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник, додаємо дрібно нарізану зелень. Перчимо, заправляємо майонезом і ретельно все перемішуємо.

За бажанням прикрашаємо салат кропом, петрушкою з оливками або твердим тертим сиром. Подаємо з улюбленим гарніром.