"Ситий гість" нікого не залишить голодним: салат, який швидко зникне зі столу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 727
![Рибний салат "Ситий гість"](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/f/6a/b7462122-01d71ee4a09390ee5ee9f55c4021b6af.jpg?v=6788_1)
Відмінна альтернатива набридлим салатам
Скільки б рецептів різних салатів ми не готували, досвідчені кулінари вигадують щось новеньке. Сьогодні ми поділимося незвичайною стравою під назвою "Ситий гість".
Ця страва з яйцем та рибою готується дуже просто, а її приємний насичений смак сподобається всім без винятку. Ситний, простий у приготуванні салат за рецептом "Важливо знати" розлетиться першим навіть зі святкового столу. Не вірите — перевірте.
Як приготувати салат "Ситий гість"
Інгредієнти:
- 240 г консервованої риби;
- 5 курячих яєць;
- 2 цибулини;
- 3 солоних огірків;
- 3 ст. л. майонезу;
- зелень та перець за смаком.
Спосіб приготування:
- З рибних консервів зливаємо сік, рибу викладаємо в салатник і забираємо всі кісточки. Виделкою розминаємо до однорідного стану.
- Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо його на розігрітій на середньому вогні сковороді до золотистості або просто до прозорості.
- Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо їх кубиками.
- Солоні огірки нарізаємо дрібними кубиками. При необхідності віджимаємо зайву рідину.
- Усі підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник, додаємо дрібно нарізану зелень. Перчимо, заправляємо майонезом і ретельно все перемішуємо.
За бажанням прикрашаємо салат кропом, петрушкою з оливками або твердим тертим сиром. Подаємо з улюбленим гарніром.