Замовчування війни та дружба з путіністом: чим зараз займається "Міс Україна-Всесвіт" Інна Цимбалюк (фото)

Читать на русском
Автор
951
Біографія та подробиці життя моделі Інни Цимбалюк Новина оновлена 01 липня 2024, 19:51
Біографія та подробиці життя моделі Інни Цимбалюк. Фото Інстаграм Інни Цимбалюк

Знаменитість вже давно не була в Україні

Кучеряве волосся, сліпуча усмішка та витончена статура — саме такою згадується відома модель та ведуча 2000-х Інна Цимбалюк. Вона мала досить непогану кар’єру в Україні. Утім, в один момент дівчина раптово зникла з екранів, і ніхто не знав, де вона перебуває.

"Телеграф" зібрав головне з біографії Інни Цимбалюк і розповів, куди поділась відома модель.

Біографія Інни Цимбалюк

Дівчина родом із Чернівців. Батько працював у туризмі, а мама — вчителькою в школі.

З самого дитинства Інна брала участь і різноманітних конкурсах краси. Зокрема, Міс Західна Україна-1998", "Панна Західна Україна-2001", "Королева Києва-2003".

Перша велика перемога — виграш у всеукраїнському конкурсі "Міс Україна-Всесвіт". Звідти Цимбалюк подалась на конкурс "Міс Всесвіт" та стала однією з 20 фіналісток.

Перемога на всеукраїнському конкурсі краси дала старт для розвитку карʼєри телеведучої. Так, Цимбалюк стала ведучою популярного шоу "Танцюю для тебе" у 2008 році. Її оцінило керівництво, а ще дівчину полюбив український глядач. Тому згодом їй запропонували вести "Погоду" на "1+1".

Інна Цимбалюк і Юрій Горбунов
Інна Цимбалюк і Юрій Горбунов, Фото: "Танцюю для тебе"

Через певний час Цимбалюк почала вести шоу "Королева балу" разом з Тео Деканом і Євгеном Калкатовим.

Були певні спроби реалізувати себе в кіно. Так, знаменитість мала епізодичні ролі в стрічках "Серцю не накажеш", "Божевільний листопад", "Якби я тебе кохав".

Особисте життя

Під час шоу "Зірка+зірка" Інна познайомилася з російським співаком Олександром Буйновим. Саме він організував ведучій зустріч з бізнесменом з країни-агресорки — Ігорем Пестриковим.

Інна Цимбалюк і Олександр Буйнов
Інна Цимбалюк і Олександр Буйнов, Фото: "Зірка+зірка"

Чоловік на 18 років старший за Цимбалюк. Між ними завʼязалися стосунки, і тоді Інна перебралась до Москви. Згодом пара одружилась та в них народилася донька. З того часу жінка припинила згадувати батьківщину та рідко тут зʼявлялась. Вона не показує свого обранця у соцмережах. Але у мережі є їхнє спільне фото.

Інна Цимбалюк та Ігор Пестриков
Інна Цимбалюк та Ігор Пестриков, Фото з мережі

Схоже, що востаннє Цимбалюк відвідувала Україну ще в 2019 році. Саме тоді вона поширювала фото з рідних Чернівців та писала, що не була вдома 7 років. Вона висловлювалась російською.

Інна Цимбалюк у Чернівцях в 2019 році

У російських ЗМІ писали, що чоловік Цимбалюк — Ігор Пестриков є досить одіозним персонажем. Його звинувачували у розкраданні 250 мільйонів рублів і збройних нападах. Відомо, що він володіє кількома компаніями, які займаються металургією, нерухомістю та торгівлею.

Про свою дружину, російський олігарх теж не забув. Він записав на неї дорогу нерухомість у Москві, Ялті та кілька елітних автівок і земельних ділянок.

Де зараз живе Інна Цимбалюк

Ймовірно, зараз жінка живе на дві країни: Францію та Латвію. Вона регулярно публікує світлини з дорогих відпочинків і красивих фотосесій. Донька ексведучої навчається у французькій школі.

Інна Цимбалюк з донькою
Інна Цимбалюк з донькою, Фото: Інстаграм Інни Цимбалюк

Модель публічно не засуджувала повномасштабне вторгнення Росії в Україну. На початку війни Інна оприлюднила молитву українською мовою. Водночас вона не назвала Росію — країною-окупантом.

Інна Цимбалюк поширила молитву українською

Потім Цимбалюк ще публікувала кілька роликів, як декламує вірші українських поетів. А наприкінці 2023 року жінка знову опосередковано написала про війну наприкінці допису: "Нездійснене очікування 2023 року — мир в усьому світі".

Під одним дописом користувачка мережі дорікнула Цимбалюк, що вона як публічна особистість з України, мовчить про війну. На що ведуча відповіла, що кожен по-різному проживає біль. Водночас додала, що щоб вона не робила, знайдуться хейтери.

Цимбалюк відповіла про війну
Цимбалюк відповіла про війну, Фото: Інстаграм Інни Цимбалюк

Також Інну питали в коментарях, чому вона пише російською мовою. За словами ексведучої, це мова, якою навчила говорити її мама.

Інна Цимбалюк відповіла, чому говорить російською
Інна Цимбалюк відповіла, чому говорить російською, Фото: Інстаграм Інни Цимбалюк

Подейкують, що Інна також закрила свій бренд SHUSHŪ, який діяв у Росії. Зараз ална продовжує ділитися розкішним життям. Також дає поради щодо жіночності.

Раніше "Телеграф" писав, куди зникла ексучасниця жіночого гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос. Жінка рідко пише про війну та поширює кадри з дорогого відпочинку.