Не знадобляться ні яйця, ні борошно: хитрий рецепт кабачків у клярі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1013
![Кабачки у незвичайному клярі](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/d/5d/8efb0cde-6aa063a3da7f7571e4eeada1925225dd.jpg?v=7724_1)
Сподобається навіть переконаним м’ясоїдом
З короля сезону – кабачків – ми готуємо не лише овочеву ікру. Це відмінний інгредієнт і для різних закусок, і для незвичайних сніданків, і салатів.
Однак найпопулярнішою стравою все ж таки є смажені кабачки. Їх вживають і як основну страву, і як закуску. А щоб страва вийшла смачною, потрібно овочі посмажити в ідеальному клярі. За рецептом "Важно знать" для такого кляру не знадобляться ні яйця, ні борошно. В результаті вийде настільки смачна страва, що розлетиться зі столу, поки ви відвернетесь.
Як приготувати кабачки в клярі
Інгредієнти:
- кабачки;
- кукурудзяний крохмаль;
- 2 ст. л. сметани;
- 1 зубчик часнику;
- 10 г кропу;
- сіль, паприка до смаку.
Спосіб приготування:
- Кабачки миємо, сушимо і нарізаємо кружальцями завтовшки 1,5 см. Солимо, додаємо паприку і залишаємо на 5 хвилин "відпочити".
- В окремій посудині змішуємо сметану, подрібнені часник та кріп. Все ретельно перемішуємо і трохи солимо.
- В окрему миску відправляємо крохмаль і обвалюємо у ньому кружечки кабачків.
- Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо кабачки та обсмажуємо їх з обох боків до золотистої скоринки.
Раніше ми розповідали, чим відрізняються кабачки від цукіні. Це вам точно знадобиться.