Вийшла заміж за іноземця і боролася з раком: де зараз співачка Міка Ньютон і що говорить про війну в Україні

Читать на русском
Автор
Де зараз Міка Ньютон Новина оновлена 27 червня 2024, 17:49
Де зараз Міка Ньютон. Фото instagram.com/mikanewton

Українська співачка переїхала до США ще 2011 року

Багато артистів, які розпочинали кар’єру в Україні, зараз живуть за кордоном, але всіляко підтримують нашу країну у боротьбі з російським агресором. До них належить співачка Міка Ньютон (справжнє ім’я Оксана Грицай). Артистка вже давно живе у США, але відреагувала на повномасштабне вторгнення, написавши, що Україна ніколи не буде "частиною РФ".

"Телеграф" з’ясував, чим займається Міка Ньютон за кордоном, і коли востаннє відвідувала батьківщину. Також ми розкриємо факти з її особистого життя та боротьби з онкологічним захворюванням.

Де зараз співачка Міка Ньютон і як вона відреагувала на війну

Кар’єру артистка почала будувати в Україні ще в юному віці, на "Чорноморських іграх" вона познайомилася з Юрієм Фалесою та стала його підопічною. Хіти співачки почали активно звучати на музичних телеканалах та радіостанціях. У 2011 році Міка Ньютон представила нашу країну на міжнародному конкурсі "Євробачення" з піснею Angel і посіла четверте місце.

Але після участі у конкурсі співачка перестала випускати нові треки, вона переїхала до США, де планувала прожити два роки. Проте її плани змінилися, оскільки артистка зустріла своє кохання — американського бізнесмена Кріса Сааведру. У грудні 2018 року вона вийшла за нього заміж і почала жити в США.

Міка Ньютон скріншот
Весільні фотографії Мікі Ньютон

Коли почалася повномасштабна війна в Україні, артистка опублікувала у себе на сторінці в Instagram відеоролик, на якому показала красу нашої країни. Вона написала, що Україна має свою культуру, історію, мову, націю та територію, і вона ніколи не буде "частиною Росії".

У квітні 2022 року Міка Ньютон виступила разом із Джоном Леджендом на церемонії "Ґреммі". Разом з українками Сюзаною Іглідан та Любов'ю Якимчук знаменитість виконала свою частину пісні "Free" українською мовою. Наприкінці їх виступу на екрані з’явилися кадри українських біженців та страшних картин війни.

Міка Ньютон скріншот
Міка Ньютон на "Греммі"

У грудні минулого року Міка Ньютон разом із чоловіком відвідали Україну. У Києві вони потрапили під ракетний обстріл. Артистка обурилася, що за два роки світ так і не зміг залишити злочини росіян.

Міка Ньютон скріншот
Міка Ньютон

Чим займається Міка Ньютон і як боролася з раком

У 2019 році знаменитості поставили діагноз рак яєчників. Тоді артистка дуже переживала, що не зможе мати дітей і розпочала активну боротьбу із захворюванням. Чоловік завжди був поруч і в усьому її підтримував.

Але здоров’я української співачки покращилось, вона назвала це "дивом". Їй не довелося проходити тривалий курс хіміотерапії та їй не вирізали другий яєчник. Зараз вона більше часу приділяє своєму здоров’ю і регулярно проходить обстеження.

Міка Ньютон скріншот
Міка Ньютон бореться з раком

Міка Ньютон часто подорожує разом із коханим, у США займається рекламою та працює моделлю. Новими хітами шанувальників вона не тішила давно.

Міка Ньютон скріншот
Міка Ньютон разом із чоловіком

"Телеграф" писав раніше, як змінилася Олена Вінницька, екс-учасниця гурту "ВІА Гра". Де зараз артистка і як відреагувала на війну.