Заробляє на OnlyFans? Екссолістка "ВІА Гри" Єва Бушміна поділилася подробицями життя у Франції

Читать на русском
Автор
746
Єва Бушміна живе у Франції і розмовляє російською Новина оновлена 25 червня 2024, 14:16
Єва Бушміна живе у Франції і розмовляє російською. Фото Колаж Телеграфу

Співачка викладає еротичні знімки в соцмережі

Ексучасниця гурту "ВІА Гра" Єва Бушміна, яка була відомою в Україні, змінила псевдонім на Layah і зараз живе у Франції. Навесні цього року почали ширитися чутки про те, що за кордоном співачка заробляє на життя завдяки публікації оголених фото та відео на OnlyFans.

В інтерв’ю Єві Коршик співачка розповіла, чи справді це так. Про заробіток грошей Єви Бушміни на OnlyFans ширив чутки шоумен Слава Дьомін у соцмережах.

Також у "шапці" профілю в Інстаграм Єви Бушміни можна перейти на її акаунт в OnlyFans і помітити, що на ньому є дописи. Однак співачка ділиться, що створити сторінку не вийшло через складну верифікацію на сайті.

Фото: onlyfans.com/grishigiyana

"Честно тебе сказать, я не совсем знаю. Мы хотели сделать OnlyFans страницу, потому что у нас очень много красивых видео по типу таких, как мы выставляем в Инстаграмм, но все видео, например, если у тебя есть там часть ягодицы, такое видео уже забанят…. Мы не можем все видео публиковать, хотя они очень красивые, они не вульгарные, они просто эстетического, эротического характера… Мы хотели сделать страницу на OnlyFans и нам помогали ребята, которые в этом разбираются, но что-то пошло не так и мы пока не можем ее сделать. Во-первых, очень сложно пройти вот эту акредитацию, верификацию для того, чтобы мы были вдвоем. Мы хотели сделать это как пара и делать классные, красивые видео. И может быть, зарабатывать деньги, если это возможно", — розповідає Layah.

Яна Швець (Єва Бушміна) зустрічається зі скульптором з Одеси Денисом Грищуком, відомим під псевдонімом Grishigiano, з яким проживає у Франції. Виїхали вони ще до початку повномасштабного вторгнення. Від першого шлюбу з українським бізнесменом Дмитром Лановим у Яни Швець є дочка Едіта, яка зараз проживає з батьком.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз колишня учасниця "ВІА Гри" Надія Мейхер. Співачка була зіркою естради в Україні, згодом пробувала себе в різних амплуа, а з початком повномасштабного підтримувала Україну. Тепер з "шапці" її профілю — контакти російського музичного лейблу.