Змовчує війну і розважає росіян: де зараз співачка Анна Сєдокова і що вона говорить про війну в Україні

Читать на русском
Автор
Анна Сєдокова змовчує війну в Україні
Анна Сєдокова змовчує війну в Україні. Фото інстаграм Анни Сєдокової

Співачка народилася в Києві

Анна Сєдокова — російська співачка українського походження. Колись вона була відомою в Україні, однак самостійно перекреслила усі зв’язки з Батьківщиною, замовчуючи війну, точно як і співачка Йолка.

Коли Росія вторглася в Україну в лютому 2022 року, Анна Сєдокова оголосила про те, що взяла творчу паузу і переїхала жити до США. Однак згодом співачка повернулася до країни-терористки і продовжила будувати там кар’єру.

Тривалий час Анна Сєдокова мовчала про війну, однак згодом вирішила виправдатися за це. Втім не підтримала жодну зі сторін, прикриваючись заявами про мир.

"Моя позиція не сили та ненависті, а любові та прощення. Мати Тереза сказала: "Я ніколи не піду на мітинг ПРОТИ війни, але обов'язково піду на мітинг ЗА мир!" Можливо, я потраплю під роздачу, але для мене було важливо сказати, що ніхто в Україні не хоче війни. Що кожного ранку, ночі та дня ми просимо Боженьку припинити це божевілля", — писала співачка на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що мама і брат Анни Сєдокової живуть в Україні. В одному з пропагандистських інтерв’ю вона зазначала, що вони не спілкуються. Екссолістка гурту "Віагра" також ділилася цим на інтерв’ю російським журналістам після повернення у країну-агресорку.

"Ми абсолютно не спілкуємося ні з мамою, ні з братом. Відчуття того, що ти один на цій планеті, воно дуже складне. Залишити дитину мені нема з ким. У мене немає жодної рідної людини. Є тітка, яка живе в Томську, але в неї своє життя", — ділилася Анна Сєдокова.

Нагадаємо, що в Анни Сєдокової троє дітей. Донька Аліну, якій зараз 20 від футболіста Валентина Белькевича, донька Моніку, якій зараз 13, від бізнесмена з України Максима Чернявського і син Гектора, якому зараз 7, від бізнесмена з Росії Артема Комарова.

Дочка Анни Сєдокової Аліна
Дочка Анни Сєдокової Аліна
Дочка Анни Сєдокової Моніка
Дочка Анни Сєдокової Моніка
Син Анни Сєдокової Гектор
Син Анни Сєдокової Гектор

Раніше "Телеграф" розповідав, чим зараз займається уродженка України співачка Maruv. Співачка була відомою в Україні, однак обрала виїхати в Росію заробляти криваві рублі.