Зараз потрібна чи ні? Джамала розповіла про вплив музики під час війни та про своїх улюблених артистів

Читать на русском
Автор
Джамала назвала улюблених музикантів Новина оновлена 27 червня 2024, 13:51
Джамала назвала улюблених музикантів. Фото https://www.instagram.com/jamalajaaa/

Артистка заявила, що їй дуже подобається сучасна українська музика

Відома українська співачка Джамала, яка вперше відреагувала на втрату батьківського дому в Криму, розповіла про зміни у музичній сфері під час війни. Також артистка назвала молодих виконавців, за творчістю яких зараз стежить.

Про це Джамала заявила в інтерв’ю Insider. Знаменитість вважає, що сучасна українська музика дуже гарно звучить, і їй хочеться зробити фіти з різними артистами.

Зірка зізналася, що поки що для себе не може визначитися з питанням, чи потрібна зараз українцям музика. З одного боку, вона є потужним інструментом, щоб відволіктися і відновитися ментально, адже ракетні обстріли та втрати на війні створюють на душі важкий тягар. Але з іншого боку, можна припустити, що музика зараз не на часі, оскільки в Україні триває боротьба за своє життя та життя країни загалом. І багатьом у цей період не до мелодій, навіть найкрасивіших.

Також Джамала розповіла, що має фаворитів серед молодих українських артистів, за творчістю яких вона стежить. Однією із найяскравіших композицій останнім часом для неї є робота ROXOLANA & Phil It – "Мені тебе бракує".

Ще співачці подобається трек "Яка є" співачки KLER. Серед інших артистів вона слухає YARIMA, Sofia Shanti та Nasu. Ще Джамалі подобається творчість українського співака LAUD, зокрема його альбом "Пробудження".

Джамала також похвалила за свої музичні роботи гурт "Піріг і Батіг", Blooms Corda, Renie Cares та Polina Maiboroda. Позитивно відгукнулася про творчість співачки KRUTЬ, а також провокаційних артистів YUVI та DONBA₴GRL

Ще співачка слухає фольклорну групу "ЩукаРиба", гітариста Євгена Пугачова та несподівано цікавими та свіжими для неї здаються роботи співака MARQUIS, особливо його трек " безупинно думаю". А справжнім зразком для неї стали alyona alyona x Jerry Heil, які радують шанувальників спільними треками та потужно представили Україну на конкурсі "Євробачення" цього року.

Джамала також зізналася, що обожнює свою пісню під назвою "Люблю". Її випустила за кілька днів до народження третього сина.

"Телеграф" повідомляв раніше, що Джамала вперше розповіла про треті пологи. Співачка зізналася, який у неї зараз розклад і що вона думає про народження дітей під час війни.