"Якщо змовчу, росіяни прийдуть до інших": Джамала потужно висловилася про втрату батьківського будинку в Криму

Читать на русском
Автор
Джамала прокоментувала втрату батьківського будинку в Криму Новина оновлена 27 червня 2024, 12:57
Джамала прокоментувала втрату батьківського будинку в Криму. Фото instagram.com/jamalajaaa/

Джамала зазначила, що не збирається мовчати з цього приводу

Українська 40-річна співачка Джамала, яка вперше розповіла про треті пологи, потужно висловилася про втрату батьківського будинку на території тимчасово окупованого Криму. Артистка зізналася, що це болісна та жахлива новина для її родини.

Про це знаменитість повідомила в інтерв’ю Insider. Співачці складно усвідомити, що в цивілізованому світі може відбуватися таке свавілля.

Коментуючи новину про те, що будинок її батьків безпідставно забирають у Криму місцева "влада", Джамала відповіла, що це репресії та депортація в сучасності. Росіяни вкотре такими діями демонструють своє самочинство.

Українська знаменитість твердо заявила, що не має наміру мовчати з цього приводу, бо якщо вона змовчить, росіяни прийдуть до інших кримських татар та українців, які мешкають на окупованих територіях, де продовжать творити свавілля.

За словами Джамали, новина про те, що батьківський будинок незаконно привласнили росіяни, жахливо відбилася на її родині, адже кожну цеглу цього будинку було здобуто за гроші, які зароблялися кров’ю і потім.

" При чому тут батьки, у міжнародний розшук оголосили мене. Я не мовчатиму, це точно ", — підкреслила зірка. Будинок батьків знаменитості, а також дві земельні ділянки, до речі, знаходяться в Алушті.

"Телеграф" писав раніше, що Джамала показала, як виглядала 11 років тому. Артистка поділилася кумедним фото із фестивалю.