"Не можна відкладати народження дітей через війну": Джамала вперше розповіла про пологи та статус багатодітної мами

Читать на русском
Автор
instagram.com/jamalajaaa Новина оновлена 27 червня 2024, 12:05

Співачка зазначила, що щаслива бути у статусі багатодітної мами

Популярна співачка Джамала, яка нещодавно стала мамою втретє, вперше розповіла про те, як проходили її полоои. Також артистка висловила свою думку щодо народження дітей під час війни.

Про це вона повідомила в інтерв’ю Insider. Українська зірка зізналася, як змінився її графік та як це бути у статусі багатодітної мами.

Навіть перебуваючи на останньому терміні вагітності Джамала продовжувала займатися творчістю, тому до пологового будинку вирушила відразу після відвідин музичної премії YUNA, де здобула перемогу в номінації "Кращий альбом". Артистка жартує, що якщо коротко описувати пологи, то вона поїхала "прямо з корабля на бал" і ця подія точно займе окрему сторінку в її особистій історії життя.

Джамала зізналася, що треті пологи теж були партнерськими. Зараз вона почувається добре і свій розклад повністю підлаштувала під дитину. Також разом із чоловіком вони виховують ще двох синів: Еміра та Селіма. Співачка залучена в роботу своєї команди, але все ж таки основний час присвячує сім’ї.

Українська зірка вважає, що не можна через війну відкладати народження дітей, бо життя має розвиватися, а не стояти на місці. Якби українці поставили життя "на паузу", це порадувало б нашого ворога. В Україні й так складна демографічна ситуація, але навіть попри складнощі та воєнний час, треба продовжувати жити.

"Я народжувала не для покращення демографії, просто так склалося, і ми з чоловіком щасливі", — зазначила Джамала. Співачка наголосила, що тим, хто хоче дітей, не варто відкладати, бо життя там, де ми є зараз.

"Телеграф" повідомляв раніше, що Джамала розкрила секрет гарного вигляду після третіх пологів. Співачка також зізналася, що чоловік подарував їй на народження третього сина.